Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su isprobale novi superzačin Vegeta & Spirulina

Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su isprobale novi superzačin Vegeta & Spirulina

Rezultati Testeraja: Naše čitateljice su isprobale novi superzačin Vegeta & Spirulina
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.11.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Novost iz Podravke u obliku neobične kombinacije Vegeta & Spirulina sigurno će razveseliti mnoge ljubitelje eksperimentiranja u kuhinji - u prilog tome govori i velik broj prijava za posljednji Testeraj. Za sudjelovanje smo izabrali čitateljice koje često kuhaju i, uz dobro poznate recepte, vole isprobati nešto novo.

Iako je testiranje trajalo samo nekoliko dana, naše su čitateljice uspjele pripremiti raznolika jela koja su obogatile upravo ovom inačicom Vegete. Različite juhe, variva, gulaši, okruglice od mesa i krumpir iz pećnice su samo dio popisa, a rezulat testiranja su iskreni dojmovi o začinu Vegeta & Spirulina.

Nova kombinacija Vegeta & Spirulina je dobila ocjenu 4,8 (odličan)

Pristigle su nam 32 recenzije, a prosječna ocjena naših čitateljica za kombinaciju Vegeta & Spirulina iznosi 4,8 (odličan). Sve sudionice Testeraja su izjavile da planiraju nastaviti koristiti ovu kombinaciju začina, kao i to da bi je preporučile obitelji i prijateljima.

Na pitanje što im se najviše svidjelo u vezi nove inačice Vegete, većina čitateljica je istaknula okus, miris i ambalažu, a dio njih je naglasio kako im se sviđa neobična boja, koja je i vizualno izmijenila njihova omiljena jela. Izjavile su da je Vegeta & Spirulina "upotpunila okus jela", "promijenila okus na bolje", "dodala poseban 'šmek'". Nekoliko čitateljica je spomenulo i to kako su jela dobila "morsku notu" pa smatraju da ju je najbolje koristiti za pripremu jela od plodova mora. Druge su čitateljice navele kako je Vegeta & Spirulina poboljšala okus pečenog krumpira, mesa s roštilja, rižota i različitih drugih jela, a nekoliko njih je zaključilo kako će dobro slagati uz sva jela.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Najviše mi se svidio okus, malo neuobičajeno, ali ukusno. I boja koju daje spirulina u samom varivu."

"Čini jelo ukusnijim, osebujnijim, daje mu potrebnu jačinu okusa. Meni odgovara jer stavljam u jela malo soli i ostalih začina."

"Mislim da se može dodati u sva slana jela, meni osobno paše da je manje slana nego klasična Vegeta, zbog djece. Rado ću je koristiti u špinatu, blitvi, granadiru, pilećoj juhi. Nekako bi se najbolje slagala s rižotom ili klasični rizi-bizi."

"Sviđa mi se što je s Vegetom spojena upravo spirulina koja je bogata željezom, zbog toga sam je prvenstveno koristila u tabletama. Sviđa mi se i to što je riža kod kuhanja dobila lagano zelenkastu boju te se to baš svidjelo djeci."

"Po meni je dobra u svim jelima jer volim dodavati svakakve začine i u mesa i u povrće, jušna jela. A kako je Vegeta nezaobilazan začin u svakodnevnoj pripremi, ova je kombinacija odlična."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije