Koji je najbolji dodatak prehrani za njegu zglobova?

Koji je najbolji dodatak prehrani za njegu zglobova?

Koji je najbolji dodatak prehrani za njegu zglobova?
  • Objavljeno: Petak, 20.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Treća dob

Čak jedna trećina bjelančevina u ljudskom tijelu temelji se na kolagenu koji spada u najneophodnije tvari!

Kolagen je presudan za ublažavanje određenih bolova i zacjeljivanje kože, a također čuva zglobove, hrskavice i kosti. Kolagen se gubi starenjem, preopterećenošću sportom, pušenjem i ostalim čimbenicima, zato ga treba konzumirati. Može se pronaći na mnogim mjestima u prirodi, primjerice, bogat su izvor životinjske kosti, od kojih sami možete napraviti juhu. Budući da njezina priprema zahtijeva puno vremena i strpljenja, za kontroliranije uzimanje odgovarajući su kolagenski dodaci prehrani koji imaju još mnoge druge pozitivne učinke.

Ali nije svaki kolagen na tržištu jednako učinkovit!

Prilikom kupovine dodataka prehrani važno je odabrati onaj koji sadrži prirodni kolagen. To znači da sadrži kolagen u izvornom (prirodnom) obliku i da nije toplinski obrađen. Njegova je glavna prednost visoka razina udobnosti tijekom uporabe - dovoljno je konzumirati samo male doze prirodnog kolagena u obliku kapsula, budući da ga tijelo, za razliku od hidroliziranog kolagena, brže preradi.

Osim toga, važni su i porijeklo sastojaka koje mora biti što prirodnije te korištenje tehnologije u samoj proizvodnji,kako bi se osigurala potpuna apsorpcija za tijelo važnih hranjivih tvari. Swiss Blanc Divokoza jedini je proizvod na hrvatskom tržištu koji sadržava 100 % prirodnikolagen vrhunske kvalitete. Patentirana formula Nativ.Col™ kolagena nastala je u suradnji s vrhunskim švicarskim stručnjacima.

Jedna kapsula Swiss Blanc Divokoze na dan opskrbljuje zglobove najboljim što im je potrebno!

Naš skijaški as Ivica Kostelić redovito uzima švicarski proizvod Swiss Blanc Divokozu koji hrani zglobove i sprečava trošenje hrskavice: »Swiss Blanc Divokoza vrhunski je proizvod koji služi za zdravlje zglobova. To je, kako bih rekao, nešto oko čega se stalno vrti moja karijera jer sam imao puno ozljeda koljena i pokušavam, naravno, na sve načine pomoći tim koljenima. Swiss Blanc Divokoza jedan je od najvažnijih dodataka prehrani koji pomaže hrskavici u koljenu i mislim da je jedan od ključnih suplemenata za mene, upravo zato što imam toliko problemas koljenima.«

Trošenje hrskavice dolazi s godinama – a to možete zaustaviti!

Proizvod Swiss Blanc Divokoza pogodan je za sve koji se žele preventivno brinuti za svoje zglobove. Za starije osobe ili osobe s ograničenom pokretljivošću te za mlade u razdoblju intenzivnog rasta. Pogodan je za sportaše i sve koji vode aktivan stil života; pri oporavku nakon ozljeda; preventivno za sprječavanje osteoporoze i prijeloma.

Ako je stopa trošenja vaših zglobova visoka, preporučuje se dugotrajno korištenje kapsula Swiss Blanc Divokoza, a isto tako morate se brinuti o vitalnoj prehrani, održavati odgovarajuću tjelesnu težinu, biti svakodnevno fizički aktivni i izbjegavati dugotrajno sjedenje. Veselite se kretanju, veselite se svakom skoku uz Swiss Blanc Divokozu!

Isprobajte paket od 30 dana BESPLATNO!

I vi 30 dana BESPLATNO testirajte najbolji dodatak prehrani Swiss Blanc Divokozu za njegu zglobova originalno iz Švicarske. Swiss Blanc Divokoza na vašu će adresu stići izravno od proizvođača SWISS BLANC (plaćate samo poštarinu od 14,97 kn). Naručiti možete na internetskoj stranici divokoza.hr ili nazovite na telefonski broj 01 222 7060.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije