Preuzmi besplatne TENA Men uzorke i ne dozvoli da kapanje urina prevlada!

Preuzmi besplatne TENA Men uzorke i ne dozvoli da kapanje urina prevlada!

Preuzmi besplatne TENA Men uzorke i ne dozvoli da kapanje urina prevlada!
  • Objavljeno: Utorak, 08.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Treća dob

Upoznaj Stirlinga Gravitasa osvajača zlatne medalje za življenje!

Zamisli ovo. Imaš svu kontrolu na svijetu i sve što poželiš da se dogodi, dogodi se.

Ako uđeš u bar, klikneš prstima i sve djevojke ti dotrče. Ako voziš po kišnom danu, izađeš iz auta a kiša prestane padati. Zvuči kao dobar život, zar ne?

Pa pogledaj onda fora film: „1 OD 4 MUŠKARCA“ i drži kontrolu. A ako se ne možeš nositi sa svojim mjehurom i kapanjem, nisi jedini. Svaki četvrti muškarac iznad 40 godine*, može doživjeti neki oblik istjecanja urina. Učestalije je nego što si mislio? Tako je. Uz TENA Men zaštitu drži kontrolu i ne dozvoli da istjecanje urina prevlada.

Ali pusti brojke i pogledaj film, neka ti g. Gravitas objasni. On je muškarac pravog stasa, netko na koga se možeš ugledati, poput James Bonda.

Pogledaj film do kraja da shvatiš poantu:

OVDJE PREUZMI SVOJE BESPLATNE UZORKE.

OVDJE PREUZMI SVOJE BESPLATNE UZORKE!

Želiš besplatno isprobati TENA Men? Možeš.

Klikni ovdje i u samo par klikova naruči svoje besplatne TENA Men uzorke ili nazovi besplatni telefon 0800 464 465. Stići će ti u diskretnom pakovanju. Naruči sada.

S TENA Men možeš držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na sve one dobre stvari u životu. Uvjeri se sam i besplatno isprobaj uzorak TENA Men uloške koji su specijalno dizajnirani kako bi udobno pristajali anatomiji muškog tijela i pružili diskretnu i sigurnu zaštitu od istjecanja urina.

TENA Men. Diskretna zaštita za muškarce. Dostupno u obliku uložaka i zaštitnog rublja u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Dolaze u različitim veličinama i moći upijanja.

Više o Stirlng Gravitasu pogledaj na www.tena.hr!

*Essity Istraživanje tržišta 2013

Vitashop

Najnovije

Najčitanije