Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!

Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!

Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!
  • Objavljeno: Srijeda, 17.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Razgovarali smo s vlasnicom i direktoricom Health centra Štefaniom Čižmek koja nam je otkrila kako je rješila svoje zdravstvene probleme te kada je i kako odlučila pomoći drugima!

Što je Health centar?

Health centar je centar zdravlja, ljepote i pozitivne energije. U postizanju rezultata koriste se prirodne metode i holistički pristup terapeuta što djeluje na sam uzrok problema i tako posljedica postupno nestane te se na taj način postiže fizičko, psihičko i emocionalno zdravlje.

Kako ste došli na ideju otvaranja takvog centra?

Ideja je došla sasvim spontano. Naime prije nekoliko godina i sama sam bila suočena s mnogim zdravstvenim poteškoćama.

Dugogodišnji bolovi u kralježnici, uklještenja živaca, alergija neurodermatitis, nizak tlak, problemi sa sinusima, česte glavobolje, slab imunitet, učestale prehlade i upale grla, cista na jajniku su me doveli i do duboke depresije.

U 37 godini s diskus hernijom od 7 mm i jakim bolovima nisam mogla obavljati najosnovnije poslove niti se samostalno kretati ili odijevati.

Bila sam očajna i jedino što sam željela je da budem ponovno zdrava.

Liječnici su mi sugerirali operaciju kralježnice bez ikakve garancije da ću se oporaviti i nakon nje moći normalno funkcionirati. Nakon godina uzaludnog uzimanja lijekova, injekcija i fizikalnih terapija, saznala sam putem preporuke za prirodni način liječenja i odlučila da krenem na tretmane.

Već nakon prvog tretmana osjećala sam olakšanje i nastavila sam ih kontinuirano koristiti što se pokazalo vrlo uspješnim jer sam već nakon par mjeseci počela normalno funkcionirati i riješili su mi se dugogodišnji problemi.

Bila sam presretna i istovremeno oduševljena tim prirodnim načinom liječenja, vidjela sam da iza toga stoji veliko znanje koje sam željela učiti.

Stručno i praktično znanje učila sam od liječnika Tradicionalne kineske medicine te nakon niza edukacija i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu, bila sam osposobljena raditi u Centrima za prirodnu energetsku medicinu s odraslima, ali i s djecom i mladima sa psiho-fizičkim poteškoćama.

Sada s preko 12 godina iskustva u tom poslu i dalje se kontinuirano usavršavam i educiram.

Motivacija za otvaranje Health centra došla i iz razumijevanja da trebam svoje iskustvo i stečeno znanje podijeliti sa drugim ljudima kojima treba pomoć i koji imaju slične probleme kao što sam i ja imala, da dobe mogućnost rješavanja zdravstvenih probleme prirodnom medicinom.

Ljudima kojima je dosta lijekova, bolova, patnje, koji žele preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, za svoj život i koji su spremni na njemu i raditi.

Koje sve usluge nudi Health centar?

Usluge koje nudimo našim klijentima su prije svega zdravstveno edukativnog i preventivnog karaktera:

  • antistres programi (individualni i grupni),
  • lifecoaching session,
  • konzultacije i relaksacija,
  • tretmani i masaže terapijskog učinka; refleksoterapija stopala, tretman kralježnice, antistres masaža cijelog tijela, četveroručna masaža, masaža leđa, kineska masaža glave,
  • tretman pomlađivanja,
  • tretman vitalnosti,
  • anticelulitni tretmani.

U ponudi imamo i revolucionarne jutarnje energetske vježbe i vježbe za oči za skidanje dioptrije.

Kako funkcioniraju energetski tretmani?

Individualnim zdravstvenim upitnikom i pregledom utvrdimo stanje klijenta te prema tome kreiramo program. Klijenta se vodi kroz cijeli proces.

Na svakom tretmanu tretiranjem akupresurnih točaka, energetskih meridijana i refleksnih zona potičemo cirkulaciju u blokiranom dijelu tijela.

Stimulacijom organa ubrzavamo metabolizam i uslijed toga dolazi do čišćenja štetnih tvari i blokada iz organizma te njihovo potpuno uklanjanje. Djelujemo na uzrok problema, a posljedica nestaje. Rezultati se postižu prirodno i trajno, bez konzumacije štetnih tvari i nuspojava.

Što je ključno za rezultate koji se dobivaju ovom vrstom liječenja?

Da bi se postigli rezultati ključno je da smo odlučni da želimo riješiti problem, zatim da smo u kontinuitetu, otvorenost prema prirodnoj metodi liječenja, ustrajnost i stjecanje povjerenje prema terapeutu što je također vrlo bitno.

Mi u današnjem modernom i ubrzanom načinu života, ponekad sami sebe stavljamo na zadnje mjestu, u nedostatku vremena ili nekih drugih prioriteta, često zanemarujemo svoje zdravlje, iscrpljujemo se i idemo preko svojih granica. Naš organizam to pamti i to nas dovodi do stresa i zdravstvenih poteškoća.

Zaboravljamo da je zdravlje temelj života i kada smo zdravi i vodimo brigu o sebi, možemo pokriti sva ostala područja kao što je obiteljski, društveni i poslovni život.

Zato preporučujemo kontinuirane dolaske, da se odvoji vrijeme za sebe jer koristeći ovakve programe u potpunosti se revitaliziramo i na prirodan način organizam dovodimo u ravnotežu.

Kome preporučujete ovakve energetske tretmane i programe?

Preporučamo ih zapravo svima i bolesnima i zdravima.

Osobama koje imaju neki zdravstveni problem i nisu ga do sada uspjele riješiti primjerice visoki/niski tlak, lošu cirkulaciju, problem s probavom, glavobolju, migrenu, alergiju, depresiju, probleme s kralježnicom, neplodnost, poteškoće s bubrezima, jetrom i dr.

Osobama koje žele riješiti emocionalne blokade, probleme u vezi i popraviti međuljudske odnose.

Poslovnim ljudima koji žele otpustiti stres, umor, napetost i riješiti nesanicu ili prekomjerne kilograme.

Zdravim osobama koji žele održati vitalnost, prevenirati moguće poteškoće i na kraju osobama koji su vedrog duha, žele se opustiti i uživati u kvalitetnom tretmanu i pozitivnoj energiji.

Obratite nam se povjerenjem na 01 5605 711 i 091 1555 619.

Za više detalja o tretmanima u Health centru, kliknite na www.healthcentar.com.

Imate iskustva s energetskim tretmanima? Javite nam svoje dojmove!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije