Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!

Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!

Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!
  • Objavljeno: Srijeda, 17.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Razgovarali smo s vlasnicom i direktoricom Health centra Štefaniom Čižmek koja nam je otkrila kako je rješila svoje zdravstvene probleme te kada je i kako odlučila pomoći drugima!

Što je Health centar?

Health centar je centar zdravlja, ljepote i pozitivne energije. U postizanju rezultata koriste se prirodne metode i holistički pristup terapeuta što djeluje na sam uzrok problema i tako posljedica postupno nestane te se na taj način postiže fizičko, psihičko i emocionalno zdravlje.

Kako ste došli na ideju otvaranja takvog centra?

Ideja je došla sasvim spontano. Naime prije nekoliko godina i sama sam bila suočena s mnogim zdravstvenim poteškoćama.

Dugogodišnji bolovi u kralježnici, uklještenja živaca, alergija neurodermatitis, nizak tlak, problemi sa sinusima, česte glavobolje, slab imunitet, učestale prehlade i upale grla, cista na jajniku su me doveli i do duboke depresije.

U 37 godini s diskus hernijom od 7 mm i jakim bolovima nisam mogla obavljati najosnovnije poslove niti se samostalno kretati ili odijevati.

Bila sam očajna i jedino što sam željela je da budem ponovno zdrava.

Liječnici su mi sugerirali operaciju kralježnice bez ikakve garancije da ću se oporaviti i nakon nje moći normalno funkcionirati. Nakon godina uzaludnog uzimanja lijekova, injekcija i fizikalnih terapija, saznala sam putem preporuke za prirodni način liječenja i odlučila da krenem na tretmane.

Već nakon prvog tretmana osjećala sam olakšanje i nastavila sam ih kontinuirano koristiti što se pokazalo vrlo uspješnim jer sam već nakon par mjeseci počela normalno funkcionirati i riješili su mi se dugogodišnji problemi.

Bila sam presretna i istovremeno oduševljena tim prirodnim načinom liječenja, vidjela sam da iza toga stoji veliko znanje koje sam željela učiti.

Stručno i praktično znanje učila sam od liječnika Tradicionalne kineske medicine te nakon niza edukacija i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu, bila sam osposobljena raditi u Centrima za prirodnu energetsku medicinu s odraslima, ali i s djecom i mladima sa psiho-fizičkim poteškoćama.

Sada s preko 12 godina iskustva u tom poslu i dalje se kontinuirano usavršavam i educiram.

Motivacija za otvaranje Health centra došla i iz razumijevanja da trebam svoje iskustvo i stečeno znanje podijeliti sa drugim ljudima kojima treba pomoć i koji imaju slične probleme kao što sam i ja imala, da dobe mogućnost rješavanja zdravstvenih probleme prirodnom medicinom.

Ljudima kojima je dosta lijekova, bolova, patnje, koji žele preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, za svoj život i koji su spremni na njemu i raditi.

Koje sve usluge nudi Health centar?

Usluge koje nudimo našim klijentima su prije svega zdravstveno edukativnog i preventivnog karaktera:

  • antistres programi (individualni i grupni),
  • lifecoaching session,
  • konzultacije i relaksacija,
  • tretmani i masaže terapijskog učinka; refleksoterapija stopala, tretman kralježnice, antistres masaža cijelog tijela, četveroručna masaža, masaža leđa, kineska masaža glave,
  • tretman pomlađivanja,
  • tretman vitalnosti,
  • anticelulitni tretmani.

U ponudi imamo i revolucionarne jutarnje energetske vježbe i vježbe za oči za skidanje dioptrije.

Kako funkcioniraju energetski tretmani?

Individualnim zdravstvenim upitnikom i pregledom utvrdimo stanje klijenta te prema tome kreiramo program. Klijenta se vodi kroz cijeli proces.

Na svakom tretmanu tretiranjem akupresurnih točaka, energetskih meridijana i refleksnih zona potičemo cirkulaciju u blokiranom dijelu tijela.

Stimulacijom organa ubrzavamo metabolizam i uslijed toga dolazi do čišćenja štetnih tvari i blokada iz organizma te njihovo potpuno uklanjanje. Djelujemo na uzrok problema, a posljedica nestaje. Rezultati se postižu prirodno i trajno, bez konzumacije štetnih tvari i nuspojava.

Što je ključno za rezultate koji se dobivaju ovom vrstom liječenja?

Da bi se postigli rezultati ključno je da smo odlučni da želimo riješiti problem, zatim da smo u kontinuitetu, otvorenost prema prirodnoj metodi liječenja, ustrajnost i stjecanje povjerenje prema terapeutu što je također vrlo bitno.

Mi u današnjem modernom i ubrzanom načinu života, ponekad sami sebe stavljamo na zadnje mjestu, u nedostatku vremena ili nekih drugih prioriteta, često zanemarujemo svoje zdravlje, iscrpljujemo se i idemo preko svojih granica. Naš organizam to pamti i to nas dovodi do stresa i zdravstvenih poteškoća.

Zaboravljamo da je zdravlje temelj života i kada smo zdravi i vodimo brigu o sebi, možemo pokriti sva ostala područja kao što je obiteljski, društveni i poslovni život.

Zato preporučujemo kontinuirane dolaske, da se odvoji vrijeme za sebe jer koristeći ovakve programe u potpunosti se revitaliziramo i na prirodan način organizam dovodimo u ravnotežu.

Kome preporučujete ovakve energetske tretmane i programe?

Preporučamo ih zapravo svima i bolesnima i zdravima.

Osobama koje imaju neki zdravstveni problem i nisu ga do sada uspjele riješiti primjerice visoki/niski tlak, lošu cirkulaciju, problem s probavom, glavobolju, migrenu, alergiju, depresiju, probleme s kralježnicom, neplodnost, poteškoće s bubrezima, jetrom i dr.

Osobama koje žele riješiti emocionalne blokade, probleme u vezi i popraviti međuljudske odnose.

Poslovnim ljudima koji žele otpustiti stres, umor, napetost i riješiti nesanicu ili prekomjerne kilograme.

Zdravim osobama koji žele održati vitalnost, prevenirati moguće poteškoće i na kraju osobama koji su vedrog duha, žele se opustiti i uživati u kvalitetnom tretmanu i pozitivnoj energiji.

Obratite nam se povjerenjem na 01 5605 711 i 091 1555 619.

Za više detalja o tretmanima u Health centru, kliknite na www.healthcentar.com.

Imate iskustva s energetskim tretmanima? Javite nam svoje dojmove!

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije