Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Savjeti za tantrički seks

Savjeti za tantrički seks

Savjeti za tantrički seks
  • Objavljeno: Utorak, 15.12.2009.
  • Broj pregleda: 2.777
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Tantra može pomoći da postanete efikasniji ljubavnik tako što ćete naučiti umjetnost ugađanja sebi i partneru. U tantričkom seksu, učenje tajni dodira čini seksualne susrete ugodnijim i produžuje vrhunac u trenucima ekstaze.

Potrudite se da ugodite svim osjetilima. Koristite mirise poput ruže, mošusa i ylang ylanga kako bi stimulirali osjetila, svijeće i laganu glazbu. Obucite se u laganu svjetlu odjeću, po mogućnosti meke tkanine crvene, ružičaste ili ljubičaste boje. Izaberite hranu poput čokolade, jagoda i banana, manga, breskvi, šljiva i višanja te hranite jedno drugo. Učinite vaš boudoir lijepim, primamljivim mjestom za zadovoljstvo.

Počnite s dugim pogledom u oči. Mazite tijelo da se probude živci. Trebate ići jako lagano na nježnim područjima kao što su trbuh i lice, ali izostavite grudi i genitalije. Pitajte partnera kako se osjeća. Recite mu kako se vi osjećate.

Pripremite se

Dopustiti partneru da gleda što radite. Sjedite okrenuti jedan prema drugom, ali ne dodirujte jedno drugo prije nego što počnete s masažom Devet cvjetova. Započnite se masirati postavljanjem prstiju na bradavice i lagano prstima prelazite preko grudi u spiralnim pokretima, devet dugih, sporih udisaja. Pomaknite ruke dolje na rebra i napravite spiralnu masažu 18 udisaja. Pomaknite svoje prste dolje do ruba rebara i spiralno masirajte 27 udisaja. Krenite prema sredini između rebara i pupka i masirajte 36 udisaja. Objema rukama ispod pupka nježno prelazite preko kožu 45 udisaja. Onda krenite između pupka i stidne kosti i masirajte 54 udisaja. A onda odmah iznad stidne kosti za 63 udisaja. Genitalije nježno masirajte 72 udisaja. I dalje ležite okrenuti jedno drugom i ne dodirujete partnera.

Pripremite se međusobno

Sjedite iza partnera, vaše grudi i trbuh dodiruju mu leđa. Ponovite cijelu masažu Devet cvjetova, ali ovaj put vi masirate partnera, polako i lagano pomičući prste u kružnim pokretima, krećući se preko kože tijela, nježno, tiho. Zamijenite položaje.

Gradite uzbuđenje

Okrenite se leđima, stavite jednu ruku na srce i drugu na genitalije i počnite nježno, vrlo polako masirati. Umjetnost je u harmoniji. Kada se približite vrhuncu, usporite prije točke bez povratka. Ili samo pustite da se eksplozija dogodi i počnite ponovno iz početka sljedeći put. Zatim lezite i odmorite se zajedno.

Intenzivirajte uzbuđenje

Sjedite okrenuti jedno prema drugom, prekriženih nogu, koljena neka se dodiruju. Stavite jednu ruku na srce, drugu na genitalije i gledajte se u oči. Nagnite se unatrag da udahnete, naprijed kada izdišete. Uskladite pokrete i disanje, kada partner udahne, vi izdahnite. Nakon što se krećete usklađeno, počnite masažu grudi i genitalija. Kako se uzbuđenje intenzivira, stavite ruku kojom masirate grudi na partnerovo rame. Kako se približavate vrhuncu, usporite. Smirite se i sjednite partneru u krilo.

Tantrički veza

Sjednite partneru u krilo. Desnu ruku stavite između partnerovih lopatica, lijeva ruka neka bude na donjem dijelu leđa. Partner neka učini isto. U tom položaju (yab-yum, ili maithuna) partnerova stidna kost je u ravnini klitorisa, a energetski centri ili čakre su usklađeni: pupak, pleksus i srce. Gledajte se u oči i poljubite. Dišite i njišite se naprijed natrag i povežite se jezicima. Na taj način ste povezani na svim razinama, tijela, uma i duše. Počnite s penetracijom.

Kako se približavate vrhuncu, oboje zatvorite oči, a ruke s leđa premjestite na stražnji dio glave. Ako želite usporiti proces, zaustavite se i polako i duboko udišite na usta. Nakon kratkog odmora, povezani tijelima, možete nastaviti koliko god želite. Kada počne orgazam, pustite da vas osjećaj prožima  punim intenzitetom sve do vrha na glavi, do točke između lubanje i skalpa, zadržite dah i držite orgazam u kruni.

Povlačenje

Ostanite u maithuna položaju dok se srce i dah ne vrate u normalu. Gledajte se u oči. Započnite sporo, nježno razjedinjavanje. Ostanite tako nekoliko trenutaka prije nego se lagano dignete s partnerovog krila i ponovno sjednite okrenuti jedan prema drugom.

Zbogom

U taoističkoj filozofiji, seks je sveta zajednica Yanga, snage Neba, sa Yinom, moći Zemlje. Sjedite okrenuti jedno prema drugom, neka vam se koljena dodiruju kao i kada ste počeli. Stavite desni dlan na partnerovo lijevo koljeno. Neka partner na vašu ruku položi lijevi dlan. Neka partner učini isto s vašim lijevim koljenom Osjetite vezu između vas. Dopustite da izblijedjeti. Nježno pustite fizičke veze i razdvojite se. Sjedite u svoj vlastiti prostor neko vrijeme, oči su zatvorene. Kada ste spremni, otvorite oči.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije