Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Spolni život

Spolni život

Spolni život
  • Objavljeno: Utorak, 08.07.2008.
  • Broj pregleda: 11.603
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što treba znati o spolnosti?

Spolnost je sastavni dio ljudskog bića tijekom cijelog našeg života. Ona utječe na naše misli osjećaje i samopoštivanje, a ne samo na naše tijelo. Čovjek je spolno biće čak i onda kada odabere ne reproducirati se. Kultura, običaji, društvena i gospodarska sredina utječu na doživljavanje spolnosti. Te doživljavanje sebe i drugih kao spolna bića. Spolnost je životna energija koja nas pokreće da nađemo ljubav intimu i nježnost, ona se pokreće k drugim ljudima na davanje topline, ljubavi i naklonosti. Spolnost uključuje spolni odnos, ali i spolne akcije, osobne vrijednosti, određuje stavove i uvjerenja, odluke i ponašanje u odnosu na spolne izbore i spolnu orijentaciju. Partneri oslobođeni straha, srama, krivnje i ostalih kočnica za spolni doživljaj, ali i spolno zdravi i odgovorni partneri mogu nesmetano uživati u izražavanju svoje spolnosti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije