Želite li besplatno isprobati proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.04.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Naša koža se s godinama mijenja i njezino je stanje pod značajnim utjecajem hormonalnih promjena. To je razlog zašto je zreloj koži potrebna posebna njega, no VICHY NEOVADIOL nije samo linija koja je namijenjena zreloj koži - unutar nje postoje proizvodi osmišljeni za njegu kože u perimenopauzi, kao i proizvodi osmišljeni za njegu kože u postmenopauzi. Kolegica iz redakcije ih je isprobala i primijetila odlične rezultate koje je opisala u recenziji, a sada ih i vi možete besplatno isprobati.

  • Isprobala sam kremu i serum iz VICHY NEOVADIOL linije, a ovo su moji dojmovi

Za ovaj Testeraj pripremili 20 smo paketa koji sadrže proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije, a tražimo čitateljice različitih tipova kože koje trebaju proizvode za njegu zrele kože u periodu perimenopauze ili postmenopauze. Riječ je o liniji koja je osmišljena kao "saveznik u borbi protiv ovješene kože u menopauzi", a osnovne su joj zadaće da koži vrati mladolikost, volumen, gustoću, mekoću i blistavost.

Ako želite besplatno isprobati i ocijeniti proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju do četvrtka, 25. travnja, a izabrane sudionice Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavile u prijavnici. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije