Mjesečni horoskop po znakovima za travanj 2024.

Mjesečni horoskop po znakovima za travanj 2024.

Mjesečni horoskop po znakovima za travanj 2024.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 25.03.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP ZA TRAVANJ 2024.

Travanj će biti blago rečeno intenzivan! Sve počinje 1.4., kada nastupa središnja točka između pomrčina. Na ovaj dan mogući su događaji koji će biti najiznenadnije i karmičke prirode. Vjerojatno će to biti vezano uz odnose, jer je osovina pomrčine u znakovima Ovan-Vaga koji vladaju sferom osjećaja.

8. travnja, imat ćemo pomrčinu i mlad Mjesec u Ovnu, a odgovoran je za prilično snažan napredak vezan uz temu kretanja osobnih interesa. Na primjer, netko može sebično lobirati za svoj projekt ili započeti vezu.

Nakon toga 12.4. dogodit će se inferiorna konjunkcija Merkura i Sunca u Ovnu, što rađa skrivene i tajanstvene odnose, ideje ili neke projekte.

18.4. Venera se povezuje s čvorom budućnosti – na ovaj dan mnogi ljudi mogu upoznati svoju srodnu dušu ili će započeti dramatične promjene u postojećim odnosima.

Ali jedan od glavnih događaja ne samo u travnju, već i u cijeloj godini bit će konjunkcija Urana i Jupitera u Biku zajedno sa Stelliumom planeta. To je energija drastičnih financijskih i stambenih promjena koja može utjecati na doslovno sve ljude. Manifestacija počinje 18.4. i trajat će do 21.4..

A mjesec završava snažnim punim Mjesecom u Škorpionu 24.4., koji će biti povezan s promjenama na financijskom i intimnom području. Dakle, netko može imati podjelu imovine, a netko može prekinuti dugu intimnu vezu.

Evo što može očekivati pojedinačno svaki znak Zodijaka u travnju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije