Koje meso vam odgovara?
 
    Kategorija: Zdrava prehrana
        
    Pazite na liniju: Jedite piletinu
Opredjelite se za piletinu, koja sadrži manje masti i manje kalorija od ostalih vrsta mesa, ali pod uvjetom da uklonite kožicu. Najposnije je bijelo meso, a krilca su najmasnija. Batak je masniji od prsa, ali sadrži više željeza. Pileće meso uvijek se mora dobro termički obraditi, pošto se lako zarazi patogenim mikroorganizmima, čak i kad je strogo kontroliranog porijekla. Iz istog razloga, i u frižideru se treba držati tako da ne dođe u dodir sa drugim namirnicama.
Dodatni savjet: Ne preskačite obroke. Ako ne dobije potrebne kalorije u trenutku kad su vam potrebne, organizam se izlaže opasnom stresu. Osim toga, ako preskačete obroke, vrlo je vjerojatno da ćete imati napad gladi koji nećete moći obuzdati.
                    Izvor: 
                    	on-a.info
                    
        
        
    
Najnovije
Najčitanije
- 
                Recept dana![Klasično kelj varivo: Jednostavan recept za zdrav i ukusan obrok]()  Klasično kelj varivo: Jednostavan recept za...1:30h12345
- 
                Recept tjedna![Juneći gulaš s krumpirom]()  Juneći gulaš s krumpirom1 h12345
- 
                Recept mjeseca![Sočni kolač od limuna i borovnica]()  Sočni kolač od limuna i borovnica1 h12345

 
             
             
             
             
             
             
                         
                         
                        