05.03. – Venera je na svom vrhuncu: Evo kako se otvoriti za Venerine blagoslove!

05.03. – Venera je na svom vrhuncu: Evo kako se otvoriti za Venerine blagoslove!

05.03. – Venera je na svom vrhuncu: Evo kako se otvoriti za Venerine blagoslove!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Obratite pažnju na ono što vam se ovih dana događa. Venera je 05. 03. na 28. stupnju svoje egzaltacije, svog vrhunca. Iskoristite ovu energiju Venere na najbolji mogući način. Širite ljubav, pokazujte ljubav. Stvarajte. Mnogi će osjetiti obilje i blagostanje pod utjecajem ove Venere. Budite otvoreni za Venerine blagoslove.

Ovih dana su moćni snovi, mašta, kreativna imaginacija, sanjarenje, božanski osjećaji, vjera – ili pak laži i obmane, skandali. Jak utjecaj Riba, puno vode, puno osjećaja koji se šire. Na svakog ovo može djelovati na drugačiji način. Ima onih koji će osjetiti laži, ima i onih koji će ih izgovarati s takvim uvjerenjem, kao da govore istinu, ali će to ipak biti prepoznato.

Ipak, što god se dogodilo, pokušajte prostiti, pokušajte razumjeti. Vrijeme Riba je vrijeme razumijevanja, suosjećajna i opraštanja i svi oni koji to čine – bit će im lakše.

Bijeg od stvarnost kroz umjetnost, stvaranje, duhovnost, vjeru – to je ono što je dobro.

Lavovi u podznaku, budite pažljivi. Netko bi vas mogao pokušati (i lako uspjeti) prevariti. Oslonite se na svoju intuiciju, pokušajte predosjetiti i ne dozvolite to.

Merkur i Venera su u konjukciji s Kironom u Ribama. Ovo će donijeti neka velika iscjeljenja, bilo emotivna, bilo fizička. Moć iscjeljivanja i nekih veza je prisutna jer je Kiron u Ribama veliki iscjelitelj, a u konjukciji s Merkurom i Venerom donosi odnose koji se mogu obnoviti, ozdraviti, iscijeliti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Riječi su ljekovite, one koje su prožete ljubavlju, ljepotom, suosjećajnošću i razumijevanjem. Otvorite svoju dušu nekom.

Bit će i sudbinskih veza. Veza koji vam Univerzum, Bog šalje.

To su riječi, razgovori puni pozitivnih osjećaja i razumijevanja. Osluškujte i ono što se ne čuje, ali što se osjeti, budite otvoreni i za energiju koja prati neke susrete i sastanke.

Vrijeme je za duhovna druženja, grupne meditacije ili grupna iscjeljivanja. Riječi i energija ljubavi, ljubav koja iscjeljuje. Jeste li je doživjeli? Jeste li spremni da je danas i sutra doživite?

Možete očekivati puno toga. Neki duhovna iscjeljivanja, iscjeljivanja koja su duboka.

Povoljno je vrijeme da iscijelite unutrašnje dijete u sebi.

Obratite pažnju na ono što vam se ovih dana događa. Posebno oni koji su pod utjecajem Venere jer će ona 05. 03. biti na 28. stupnju svoje egzaltacije, svog vrhunca. Iskoristite ovu energiju Venere na najbolji mogući način. Širite ljubav, pokazujte ljubav. Stvarajte. Mnogi će osjetiti obilje i blagostanje pod utjecajem ove Venere. Budite otvoreni za Venerine blagoslove.

Budite spremni stvarati. Plodnost je također povećana. Venera je uzvišena i dobra, a kraj nje je i Merkur, kako bi učinio da ono što osjećamo pretočimo u riječi, stihove, glazbu, ples. Ovo je vrijeme kada je Venera na svom vrhuncu, a Neptun u konjukciji sa Suncem. Bit će i zaljubljenosti, opsjene, visokih ideala. Venera je sada poput čarobnice, koja plijeni, ali na lijep način. Ljubav je sada vrlo ljekovita.

Neki će biti usmjereni na financije i zaradu. 05.03. Mjesec će biti do 15:00 sati u Vagi i u prijepodnevnim satima u opoziciji s Uranom, te se neke stvari mogu iznenada događati, donijeti nekima i uzbuđenje, nemir, ili napetost, no Venera je tu da stvari popravi.

Šarmanto, vrlo suptilno može promijeniti situaciju. Povezujući se s drugima i surađujući s drugima.

U poslijepodnevnim satima, iza 15:00, Mjesec ulazi u Škorpiona. Bit će više tajni, više aktivnosti, ali i strasti. Mars ulazi u trigon s Uranom i preokreti i promjene nam slijede, za mnoge pozitivne, posebno osobe koje su pod utjecajem Marsa, Škorpiona, Ovnovima u podznaku, kao i Ovnovima treće dekade u sunčevom znaku.

Ipak, Venera je ta koja je danas, 05 03. najmoćnija i najpovoljnija. Tko nju bude osjetio u pozivnom smislu, bit će sretnik!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti