Antonio iskreno Luciji: 'Da, zaljubio sam se u tebe!'

Antonio iskreno Luciji: 'Da, zaljubio sam se u tebe!'

Antonio iskreno Luciji: 'Da, zaljubio sam se u tebe!'
  • Objavljeno: Petak, 02.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Lucija i Antonio već se nekoliko dana bore za titulu najvećih provokatora, no umjesto da naljuti ostale stanare, Splićanka je uspjela najviše isprovocirati baš svog partnera.

I dok se Lucija snašla u svakoj situaciji, Antonio je već nekoliko puta naglasio kako želi odustati jer se ne osjeća ugodno dok provocira ostale, a ovoga je puta doista 'pukao'. Odrađujući dnevni zadatak 'Život u televizoru', Lucija i Antonio ponovno su načeli temu provociranja.

''Što radim krivo?'', pitao je Antonio Luciju, na što mu je ona odgovorila da ju nekim svojim postupcima šokira.

''Je l' se ja tebi sviđam?'' zanimalo je Luciju, a na Antonijevo odugovlačenje, izravno ga je upitala, ''Ti se bojiš da se ne bi zaljubio u mene?''

''Ti se meni sviđaš kao osoba, u više smislova'', rekao je Antonio i napokon priznao, ''da, zaljubio sam se u tebe, ako baš hoćeš iskreno!''

''Meni je ovaj zadatak glup, ja hoću odustati od ovoga'', ponovio je Antonio, dok ga je Lucija tješila kako se nakon priznanja u njihovom odnosu ništa neće promijeniti te kako ne smije gledati samo sebe jer rade kao par. ''Napravi bilo što. Drugačije će gledati tebe nego mene'', rekla je Lucija ponovno započevši priču o muško-ženskim odnosima, na što se Antonio više nije mogao kontrolirati pa je, uz psovke, odustao od zadatka.

Kako će završiti svađa i hoće li njihova neslaganja utjecati na osvajanje titule provokatora, saznajte večeras od 20 sati na RTL-u.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti