Biljke u prirodi - zdravlje u meni!

Biljke u prirodi - zdravlje u meni!

Biljke u prirodi - zdravlje u meni!
  • Objavljeno: Utorak, 12.06.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svi već znamo da je Ayurveda ili "znanost o životu" drevni holistički sustav dijagnosticiranja i liječenja, vjerojatno najstariji medicinski sustav poznat čovječanstvu, jer je dio Atharva vede, stare oko 5000 godina. Ono što obilježava Ayurvedu je uporaba dobro izbalansirane kombinacije biljaka i drugih sastojaka (poput minerala) u sinergijskim recepturama.

1930. godine u Indiji je osnovana kompanija Himalaya koja otada uspješno povezuje ayurvedsko znanje s modernom metodologijom medicinskog istraživanja, proširuje ayurvedsku znanost na proizvodnju biljnih pripravaka i u tome je najuspješnija na svijetu, što je uz niz raznih priznanja prošle godine potvrdila i nagrada Reader's Digest za Najpouzdaniju marku 2011!


Još je tijekom tridesetih godina prošloga stoljeća Himalaya razvila eksperimentalnu farmu rijetkih i ugroženih ljekovitih biljaka, tako da danas raspolaže s najvećom svjetskom bazom podataka cijenjenih dobavljača ljekovitog bilja, herbarijem, agrotehničkim odjelom i uzgajalištem.

Taj vodeći svjetski proizvođač biljnih pripravaka konačno je dostupan i u Hrvatskoj!

U našim ljekarnama možete pronaći proizvode:

  • Ayurslim - pomaže kod smanjenja tjelesne težine                            
  • Cystone - ublažava tegobe mokraćnog sustava
  • Rumalaya forte - ublažava reumatske tegobe i bolne zglobove
  • Tentex Royal - jača seksualnu vitalnost muškaraca
  • Hemolex - ublažava tegobe kod pojave hemeroida

S obzirom da nam se bliži ljeto, topli dani i izlasci na morske plaže, predlažemo da prvo isprobate Ayurslim -  preparat koji će vam na zdrav i siguran način pomoći da reducirate težinu, otopite masnoće i osjećate se ugodno u vašem kupaćem kostimu. Biljke poput Guggulu, Vrikshamle i Haritaki najbolje znaju kako!

U Himalayinim ayurvedskim proizvodima biljke su u savršenom balansu da ne remete tri glavne doše: Vatu, Pittu i Kaphu, a sadrže više od dvije stotine raznih ljekovitih biljaka!

Ove revolucionarne proizvode na hrvatskom tržištu potražite u ljekarnama i informirajte se dodatno  na www.himalayahrvatska.com.

S Himalayom dosegnite vrhunac zdravlja!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti