Brže i lakše do vitke linije!

Brže i lakše do vitke linije!

Brže i lakše do vitke linije!
  • Objavljeno: Utorak, 08.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Citribalans kapsule (Super CitriMax®) će vam pomoći da smršavite brže, lakše i više nego što je to moguće samo uz tjelovježbu i dijetu. Ne trebate biti pobornici čudesnih pilula koje obećavaju značajne rezultate uz malo truda.

Citribalans je dodatak prehrani na bazi prirodnog ekstrakta sušene kore ploda biljke Garcinia Cambogia, za čiju je djelotvornost zaslužan sastojak HCA (hidroksi-limunska kiselina), koji dokazano pomaže u regulaciji tjelesne težine. U kombinaciji s kalcijem, koji doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima i metabolizmu stvaranja energije, njegova je snaga još jača.

Citribalans kapsule sadrže čak 60 posto HCA u visokostandardiziranom ekstraktu biljke, koji je zaštićen patentnom formulom pod imenom SuperCitrimax®, što ovom proizvodu daje jamstvo visoke kvalitete i osigurava najvišu razinu aktivne supstancije u svakoj pojedinoj kapsuli. Uz to, Citribalans kapsule su i kvalitetan izvor kalcija. Da je to važno, potvrđuju i zaključci objavljeni u časopisu International Journal of Obesity, koji kažu da odgovarajući unos kalcija može rezultirati smanjenjem indeksa tjelesne mase, opsega struka, masnog tkiva općenito, te posljedično utjecati na postizanje i održavanje odgovarajuće tjelesne mase.

Iskoristite priliku i naručite Citribalans jer vam jedno pakiranje poklanjamo gratis!

Način primjene

Dnevno, pola do dva sata prije glavnih obroka uzeti jednu kapsulu uz dovoljno tekućine. Za maksimalni učinak može se uzeti do šest kapsula dnevno.

Citribalans možete naručiti pozivom na broj 091 11 44 555 ili na Vitashop.hr.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti