COVID bolnicama u Hrvatskoj Germania donirala 5 tona voća i sokova

COVID bolnicama u Hrvatskoj Germania donirala 5 tona voća i sokova

COVID bolnicama u Hrvatskoj Germania donirala 5 tona voća i sokova
  • Objavljeno: Subota, 07.11.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U posljednjoj akciji tvrtke Germania Sport, u okviru pomoći u borbi protiv koronavirusa, 6 hrvatskih bolnica donirano je oko 5 tona voća i sokova namijenjeno liječnicima i medicinskom osoblju za pomoć u njihovom radu.

Nakon Osijeka, Čakovca, Rijeke, Bjelovara i Splita tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, a ovaj put posjetili su Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000 kn za borbu protiva pandemije koronavirusa.

Donaciju je ispred Klinike Fran Mihaljević primila gospođa Ružica Lovrek, a donirano voće proizvod je hrvatskih OPG-ova. Na taj način želi se osim medicinskim djelatnicima, olakšati poslovanje i hrvatskim poljoprivrednicima.

Donaciju bolnici dodijelili su zaposlenici Germanije s područja Zagreba, Damir Kofranek, Ivan Puđa i Martina Filipaj. Donacije voća diljem Hrvatske nastavljaju se i dalje, a svjesna ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi, ovom gestom Germania želi prenijeti poruku svim medicinskim djelatnicima da nisu sami.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti