Saznajte što omiljena seks poza otkriva o vama!

Saznajte što omiljena seks poza otkriva o vama!

Saznajte što omiljena seks poza otkriva o vama!
  • Objavljeno: Subota, 29.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Omiljena seks poza je vjerojatno ona koja vam pruža najbolji orgazam! Ali, na podsvjesnoj razini, vaša omiljena poza govori puno više o vama, u nastavku saznajte što!

Misionarska poza

Muškarci koji vole ovu pozu igraju na sigurno. Možda su malo nesigurni i treba ih malo ohrabriti u krevetu. Ali, može i značiti kako voli kontrolu i intimnost.

Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, vjerojatno ste stalno u žurbi i samo se želite opustiti.

Doggy (pseći) poza

Još uvijek nismo sreli muškarca koji nije obožavatelj ove poze. S ovom pozom ćete dobiti duboku penetraciju ali bez imalo intimnosti.

Muškarci koji vole ovu pozu traže uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Ali, mogu se bojati intimnosti i nisu pretjerano romantični.

Žene kojima je ovo najdraža poza su najčešće submisivne. Vole kada muškarac preuzme kontrolu nad njima i njihovim užitkom.

Žena na muškarcu

Muškarci koji vole kada je žena gore žele zadovoljiti svoju partnericu. Ova poza pokazuje kako je samouvjeren kada je submisivan. Istovremeno može biti i dominantan jer dubljom penetracijom može partnerici osigurati orgazam.

Obično je biraju žene koje vole dominirati. Samouvjerene su i vole moć. Ova poza stimulira G točku i njemu omogućuje uživanje u pogledu.

Poza žlica

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva muškarca koji je strastven i želi zadovoljiti partnericu. Na ovaj način može istražiti njene erogene zone i stimulirati klitoris.

Žene koje biraju ovu pozu vole spor i senzualan seks. Uživaju u nježnostima i znaju se prepustiti.

Poza uza zid

Seks u pozi u kojoj muškarac stoji otkriva ljubavnika koji voli avanture i želi istražiti svoju zločestu stranu. Želi se zabaviti i iskusiti sve što život pruža čak i ako ga u tome netko može uhvatiti.

Žene koje obožavaju ovu pozu su pune energije i uvijek traže nova uzbuđenja. Draži im je intenzitet od stabilnosti.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti