Kako prepoznati osobu s velikim egom?

Kako prepoznati osobu s velikim egom?

Kako prepoznati osobu s velikim egom?
  • Objavljeno: Subota, 23.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Zapamtite da postoji jako velika razlika između visoke razine samopouzdanja i velikog ega. Samopouzdanost je privlačna i zdrava, a veliki ego je odbojan i obično simptom nekih psiholoških poremećaja.

Uvijek mora biti u pravu

Osoba s velikim egom ne prihvaća to da je pogriješila. U svojim očima je ona uvijek u pravu. Čak i ako je nešto napravila krivo, vrlo vjerojatno toga neće biti svjesna.

Saznajte kako se nositi s pasivno agresivnim osobama!

Uvijek želi više

Osobu s velikim egom je gotovo nemoguće zadovoljiti. Oni su ovisni o ostvarenju ciljeva. Njihov uspjeh određuje njihovo ponašanje. Ne mogu prihvatiti ono što trenutno imaju. Uvijek žele više i bolje.

Uvijek žele pobijediti

Veliki ego ne prihvaća gubitak. Osoba s velikim egom želi biti najbolja u svemu. Učinit će sve da dobiju ono što žele, čak i ako to znači da trebaju nekoga povrijediti.

Saznajte koje osobine vas čine manje privlačnima!

Uvijek traže prihvaćanje od okoline

Osoba s velikim egom će se predstavljati kao da vrijede više. Svoje talente će uvijek isticati i tražit će od okoline da ih priznaju, hvale i dive im se.

Nisu u stanju suosjećati

Osoba s velikim egom je vrlo često i osoba s narcisoidnim poremećajem. U svemu vide vlastiti interes i nisu u stanju razumjeti druge ljude i s njima suosjećati.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti