Nagradite se plesom na šipci Angels

Nagradite se plesom na šipci Angels

Nagradite se plesom na šipci Angels
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.06.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sudjelujte u nagradnoj igri i probudite Anđela u sebi!

Kako Angels ples na šipci djeluje na tijelo, vježbama prilagođenim ženama svih dobi, djeluje i na vaš duh. Mi volimo reći da će on probuditi Anđela u vama - onaj duboki sloj osobnosti koji je nježan, ali istovremeno daje snagu za suočavanje sa svim životnim izazovima. Vremenom će vam porasti samopouzdanje i povjerenje u vlastito tijelo. Zahvaljujući joga metodama upoznat ćete i emotivnu stranu vježbanja i plesa, te ćete tako i nove zadatke na šipci svladavati pomicanjem granica vlastitog tijela snagom duha.

ang.jpg

Upravo zahvaljujući emotivnoj dimenziji koja je pridružena fizičkom treningu i plesu, Angels je trening za žene svih godina. I žena od osamnaest i žena iznad četrdeset godina jednako će uživati u rušenju barijera srama i straha, i upoznavanju sebe na poseban način.

Angels Summer in the city workout

Za sve one koje ostaju u Zagrebu veći dio ljeta, početnice koje nikada nisu probale ovu vrstu treninga, kao i one koje su ovisne o plesanju i ne žele provesti bez plesa čitava dva mjeseca, odnosno za sve žene željne dobrog provoda i još boljeg treninga, ženskih druženja i hrpe adrenalina, Ples na šipci Angels je osigurao ljetni ciklus vježbanja.

Angels "Summer in the city workout"  trajat će pet tjedana u srpnju i kolovozu uz pauzu od 25. srpnja do 16. kolovoza. Ovaj poseban ciklus odvijat će se po cijeni od 300 kuna, a Angelsice dvjema čitateljicama poklanjaju članarinu za "Summer in the city workout"! Članarinu je moguće iskoristiti i na jesen!

Kako do nagrade? Vrlo jednostavno! Odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

Koje dodatne programe nudi Ples na šipci Angels?

Točan odgovor je: Angels Djevojačka i Angels Mladenka!

Nagrade su osvojile Ida Kire i Tea Benjak. Čestitamo!

Molimo dobitnice da se jave na brojeve telefona Angelsa kako bi se dogovorile za termine plesa.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti