Opustite se na prirodan način

Opustite se na prirodan način

Opustite se na prirodan način
  • Objavljeno: Petak, 30.01.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Priroda nam je donijela niz biljaka koje su pokazale odlična ljekovita svojstva. Neke biljke mogu uistinu pomoći kod uklanjanja napetosti i stresa.

Biljke ne mogu uzrokovati ovisnost, neće promijeniti vašu osobnost i u pravilu ne uzrokuju nikakve nuspojave, što ih čini boljim izborom od medicinskih lijekova. Ipak, nemojte nikada na svoju ruku prestati piti lijekove koje vam je liječnik propisao, već se prvo posavjetujte s njime.

Isprobajte 4 najbolja načina za oslobađanje uma i opuštanje!

Komorač

Komorač ne liječi samu anksioznost, ali liječi neke od najčešćih simptoma anksioznosti, uključujući probavne smetnje, kašalj (anksioznost može uzrokovati uzastopni kašalj) te smiruje simptome astme koji se mogu pogoršati pod utjecajem anksioznosti. Također djeluje kao analgetik, diuretik i antispasmodik.

Hmelj

Ova biljka se već stoljećima koristi kao lijek. Odličan je u borbi protiv nesanice, stresa i glavobolje. Hmelj je koristan kod ublažavanja probavnih smetnji, opće napetosti i smanjenja tjelesne temperature. Hmelj snižava razinu mokraćne kiseline u tijelu, liječi infekcije i kožne bolesti koje su također povezane s kroničnom napetošću.

Provjerite koje tehnike opuštanja morate isprobati!

Gospina trava

Ona ne liječi samu anksioznost, ali je učinkovita u borbi protiv depresije koja može nastati pod utjecajem anksioznosti. Gospina trava može poboljšati raspoloženje, ublažiti proljev, gastroenteritis, infekciju pluća i intimnih dijelova tijela, a sve to može nastati pod utjecajem anksioznosti jer je tada imunitet znatno slabiji i ne može se učinkovito štititi od bolesti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti