Ova eterična ulja uništavaju rak i jačaju imunitet!

Ova eterična ulja uništavaju rak i jačaju imunitet!

Ova eterična ulja uništavaju rak i jačaju imunitet!
  • Objavljeno: Utorak, 10.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Eterična ulja se već tisućljećima koriste za ublažavanje simptoma i liječenje niza medicinskih poremećaja. Ugodnog su mirisa i mogu poboljšati kvalitetu života. Istraživanja su pokazala da neka eterična ulja potiču stanice raka na samouništenje i sprječavaju njihovo daljnje širenje. Također, eterična ulja se mogu koristiti za prevenciju infekcija i ublažavanje simptoma gripe i prehlade.

Eterično ulje tamjana je jako učinkovito u borbi protiv raka, jača imunološki sustav i smanjuje rizik od nastanka infekcija.

Ulje crnog papra se može koristiti za ublažavanje simptoma astme, upale sinusa i prehlade. Jako je dobro za regulaciju apetita, ublažava glavobolje i ubrzava metabolizam.

Cimet je sve popularniji u alternativnoj medicini, a eterično ulje cimeta potiče stanice raka na samouništenje i sprječava daljnje širenje stanica raka.

Otkrijte koja eterična ulja ublažavaju tjeskobu!

U eteričnom ulju origana pronalazimo niz aktivnih sastojaka koji imaju antikancerogeno djelovanje. Istraživanja su pokazala da je eterično ulje origana naročito učinkovito u uništavanju stanica raka dojke.

Eterično ulje kardamoma može poboljšati učinkovitost lijekova koji se koriste u kemoterapiji i smanjiti rizik od daljnjeg širenja kancerogenih stanica.

Eterično ulje kadulje ima moćno antikancerogeno djelovanje i znanstvenici su ustanovili da je jako učinkovito u prevenciji i uništavanju stanica raka dojke.

Jedno istraživanje je pokazalo da je eterično ulje ružmarina učinkovito u uništavanju stanica raka dojke, pluća i prostate.

Saznajte kako smršaviti uz pomoć eteričnih ulja!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti