Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine

Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine

Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine
  • Objavljeno: Srijeda, 14.05.2014.
  • Broj pregleda: 36
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

DENTEX 2014. održat će se u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine u paviljonu 5.

Cilj nam je da sajam Dentex učvrsti svoju poziciju regionalnog lidera među dentalnim sajmovima u okruženju, širiti svoj međunarodni utjecaj i biti nezaobilazno mjesto okupljanja dentalne struke.

DENTEX '14 okupit će čitavu dentalnu struku, liječnike, tehničare i asistente te proizvođače i distributere opreme i usluga, nudeći im priliku da na jednom mjestu u samo tri dana ostvare kontakte, sklope poslove i dogovore buduću suradnju.

Posebno ističemo i program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja koji koreliraju sa tekućim temama iz svijeta dentalne medicine te koji pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida mogućnosti novih tehnologija.

Program sajma dentalne medicine:

      ● uređaji i oprema za dentalnu ordinaciju

      ● dentalni pribor i materijali

      ● oprema za dentalne laboratorije

      ● usluge i informatika u dentalnoj medicini

      ● edukacija

Izložbeni dio ovogodišnjeg sajma DENTEX tijekom svih dana održavanja prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija) koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Suvremeni koncept DENTEX-a pridaje jednaku pažnju izložbenom dijelu kao i pratećem sadržaju, osobito kada je riječ o usko specijaliziranoj djelatnosti kao što je to dentalna medicina.

Zahvaljujući suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine ove će se godine u samom paviljonu priredbe održavati niz različitih stručnih događanja koja će sajmu dati do sada najvišu razinu kvalitete i atraktivnosti.

U prvom redu treba istaknuti dvodnevni simpozij „Izazovi suvremene dentalne medicine - nove tehnologije, postupci i materijali" čiji program je u petak, 16. svibnja namijenjen dentalnim tehničarima i asistentima, a u subotu, 17. svibnja liječnicima.

I ove godine nastavljamo praksu izuzetno prihvaćenih i posjećenih operacija uživo, koje će se izvoditi u posebno izgrađenoj i uređenoj sajamskoj ordinaciji. Posjetitelji će svakodnevno moći pratiti najnovije inovativne zahvate u endodonciji, oralnoj medicini i estetskoj dentalnoj medicini.

Novost je dentalni laboratorij u kojem će se održavati demonstracijski tečajevi za dentalne tehničare.

Zainteresirani budući studenti dentalne medicine moći će se na sajmu informirati o uvjetima i programima stomatoloških fakulteta.

Također, organiziran je dječji kutak gdje se najmlađima želi približiti važnost oralne higijene kroz radionice i predstavu „Mali Hlapić i strašni bub".

Odaziv direktnih izlagača iz zemalja Europske Unije, osobito naših susjeda, u najvećem je porastu. Ulaskom u EU, hrvatsko tržište postalo je pristupačnije inozemnim gospodarskim subjektima za direktno poslovanje i plasman njihovih proizvoda i usluga, a Hrvatska vrata prema tržištima izvan EU. U kontekstu dentalne medicine još se šire otvorilo tržište dentalnih usluga. Stomatologija je procijenjena kao jedna od najperspektivnijih grana medicine koja ima potencijala za uspješno implementiranje u najbrže rastući segment zdravstvenog turizma, a to je medicinski turizam.

Cijene ulaznica i kataloga

- ulaznica za jednokratni posjet - 20,00 kn           

- ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika - 10,00 kn

- ulaznica za sve dane trajanja sajma - 50,00 kn

- katalog sajma - 15,00 kn

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20 % na cijene ulaznica.

Radno vrijeme:                                                                             

15. i 16. svibnja - 10:00 do 18:00 sati

17. svibnja - 09:30 do 17:00 sati

Parkiranje oko Zagrebačkog velesajma za vrijeme trajanja sajma DENTEX je besplatno.

Pogodnosti za posjetitelje

HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

HERTZ rent a Car, popust na cijene najma automobila: za izlagače 25% popusta, za posjetitelje 15% popusta.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti