Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine

Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine

Počinje DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine
  • Objavljeno: Srijeda, 14.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

DENTEX 2014. održat će se u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine u paviljonu 5.

Cilj nam je da sajam Dentex učvrsti svoju poziciju regionalnog lidera među dentalnim sajmovima u okruženju, širiti svoj međunarodni utjecaj i biti nezaobilazno mjesto okupljanja dentalne struke.

DENTEX '14 okupit će čitavu dentalnu struku, liječnike, tehničare i asistente te proizvođače i distributere opreme i usluga, nudeći im priliku da na jednom mjestu u samo tri dana ostvare kontakte, sklope poslove i dogovore buduću suradnju.

Posebno ističemo i program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja koji koreliraju sa tekućim temama iz svijeta dentalne medicine te koji pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida mogućnosti novih tehnologija.

Program sajma dentalne medicine:

      ● uređaji i oprema za dentalnu ordinaciju

      ● dentalni pribor i materijali

      ● oprema za dentalne laboratorije

      ● usluge i informatika u dentalnoj medicini

      ● edukacija

Izložbeni dio ovogodišnjeg sajma DENTEX tijekom svih dana održavanja prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija) koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Suvremeni koncept DENTEX-a pridaje jednaku pažnju izložbenom dijelu kao i pratećem sadržaju, osobito kada je riječ o usko specijaliziranoj djelatnosti kao što je to dentalna medicina.

Zahvaljujući suradnji sa Hrvatskom komorom dentalne medicine ove će se godine u samom paviljonu priredbe održavati niz različitih stručnih događanja koja će sajmu dati do sada najvišu razinu kvalitete i atraktivnosti.

U prvom redu treba istaknuti dvodnevni simpozij „Izazovi suvremene dentalne medicine - nove tehnologije, postupci i materijali" čiji program je u petak, 16. svibnja namijenjen dentalnim tehničarima i asistentima, a u subotu, 17. svibnja liječnicima.

I ove godine nastavljamo praksu izuzetno prihvaćenih i posjećenih operacija uživo, koje će se izvoditi u posebno izgrađenoj i uređenoj sajamskoj ordinaciji. Posjetitelji će svakodnevno moći pratiti najnovije inovativne zahvate u endodonciji, oralnoj medicini i estetskoj dentalnoj medicini.

Novost je dentalni laboratorij u kojem će se održavati demonstracijski tečajevi za dentalne tehničare.

Zainteresirani budući studenti dentalne medicine moći će se na sajmu informirati o uvjetima i programima stomatoloških fakulteta.

Također, organiziran je dječji kutak gdje se najmlađima želi približiti važnost oralne higijene kroz radionice i predstavu „Mali Hlapić i strašni bub".

Odaziv direktnih izlagača iz zemalja Europske Unije, osobito naših susjeda, u najvećem je porastu. Ulaskom u EU, hrvatsko tržište postalo je pristupačnije inozemnim gospodarskim subjektima za direktno poslovanje i plasman njihovih proizvoda i usluga, a Hrvatska vrata prema tržištima izvan EU. U kontekstu dentalne medicine još se šire otvorilo tržište dentalnih usluga. Stomatologija je procijenjena kao jedna od najperspektivnijih grana medicine koja ima potencijala za uspješno implementiranje u najbrže rastući segment zdravstvenog turizma, a to je medicinski turizam.

Cijene ulaznica i kataloga

- ulaznica za jednokratni posjet - 20,00 kn           

- ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika - 10,00 kn

- ulaznica za sve dane trajanja sajma - 50,00 kn

- katalog sajma - 15,00 kn

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20 % na cijene ulaznica.

Radno vrijeme:                                                                             

15. i 16. svibnja - 10:00 do 18:00 sati

17. svibnja - 09:30 do 17:00 sati

Parkiranje oko Zagrebačkog velesajma za vrijeme trajanja sajma DENTEX je besplatno.

Pogodnosti za posjetitelje

HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

HERTZ rent a Car, popust na cijene najma automobila: za izlagače 25% popusta, za posjetitelje 15% popusta.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti