Pridružite se poznatima na trčanju

Pridružite se poznatima na trčanju

Pridružite se poznatima na trčanju
  • Objavljeno: Utorak, 15.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svoj nastup na popularnoj utrci VOLIM TRČANJE, koja će se održati na zagrebačkom nasipu kod Boćarskog doma 22.6., najavile su i mnoge poznate osobe iz javnog života.

Renata Sopek, poznata TV voditeljica i wellness instruktorica u nedavnom je intervjuu otkrila kako je tek nedavno otkrila čari trčanja te da se sprema za nastup na tradicionalnom atenskom maratonu.

Osim Renate, na zagrebačkom nasipu će trčati mnoge druge poznate osobe među kojima su sestre Iris i Darija Bostjančić koje su se prošle godine popele na Mt. Everest, zatim naš snagator Mario Mlinarić i poznato TV lice Mario Valentić.

Utrku će svojim nastupom podržati i naš najbolji triatlonac Dejan Patrčević koji inače vrlo uspješno nastupa u najtežoj triatlonskoj disciplini IRONMAN. Dejan će kao i prošle godine trčati utrku u opuštenom ritmu te će svojim prisustvom podržati sve ljubitelje rekreativnog trčanja koji će se taj dan nastupiti na utrci VOLIM TRČANJE.

„Nije mi bilo teško pronaći motiv za nastup na novoj utrci. Na startu će biti mnogo mojih prijatelja i poznanika koji su me potakli da se od ove godine angažiram i kao trener. Započeo sam fizički pripremati nekoliko zaposlenih građana, a cilj mi je aktivni način života na planirani način uvesti u njihov svakodnevni radni tjedan. Utrka VOLIM TRČANJE savršeno se uklapa u ovu priču. Vidimo se na startu!" - kazao je IRONMAN Dejan.

Više informacija o utrci potražite na www.volim-trcanje.net

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti