Web Marketing Akademija - Školovanje za internetskog specijalista

Web Marketing Akademija - Školovanje za internetskog specijalista

Web Marketing Akademija - Školovanje za internetskog specijalista
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.09.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Web Marketing Akademija nudi stručno osposobljavanje za internetskog gurua uz završno certificiranje koje Vam omogućava upis Vašeg novog zvanja u radnu knjižicu! Zapošljavanje na poziciji internet marketing specijalista traže renomirane hrvatske tvrtke kao i tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

U nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalista za internetski marketing. Po završetku školovanja svaki polaznik dobiva certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu (elektroničku bazu podataka Zavoda za mirovinsko osiguranje) čime evaluira svoje znanje te time olakšava profesionalni rad u vodama web marketinga.

Rad u manjim grupama omogućava svakom pojedinom polazniku individualan odnos s predavačem te rad na konkretnim primjerima iz poslovne prakse. Polaznici projekte rade uživo uz implementaciju bogatog "know-how" znanja predavača kojima je web marketing strast, a ne samo posao, uz energično suočavanje s izazovima koji su za Vas novost.

Svaki predmet iz nastavnog plana WMA moguće je pohađati pojedinačno nakon čega dobivate uvjerenje koje se također upisuje u Vašu radnu knjižicu.
Pogledajte program i odaberite svoj dvodnevni seminar.

UPISI u 16. generaciju polaznika su u tijeku, a očekuje Vas poklon tečaj engleskog ili njemačkog jezika u Grimms Institutu za upise do 18.09.2018.

Budite među najboljima, postanite certificirani Specijalist za internetski marketing!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti