Godišnji horoskop za 2021. po znakovima

Godišnji horoskop za 2021. po znakovima

Godišnji horoskop za 2021. po znakovima
  • Objavljeno: Petak, 20.11.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

OVAN

Horoskop za 2021. općenito

2021. bit će bolja od 2020. godine, jer će njezinim početkom vladati vrlo skladna i pozitivna energija zvijezda. 2021. godina dat će nam puno novih izazova s ​​kojima se treba pozabaviti – bez odgađanja. Svatko kome nedostaje odgovornosti, morat će je naučiti prihvatiti!

Horoskop za Ovna 2021.

Ova godina je povoljna za Ovna. To će biti vrijeme financijskih pobjeda, uspješnog pokretanja novih poslova. Također u prvim mjesecima, astrolozi savjetuju sve najvažnije skupe kupnje. Početkom proljeća mogu se pojaviti mnoge nove stvari koje će u Ovnu izazvati negativnu reakciju. Afirmacije za izgradnju samopouzdanja mogu pomoći u prevenciji stresa.

Druga polovica godine za Ovna bit će mirnija i odmjerenija. Očekuju se velike i uglavnom povoljne promjene u ljubavnoj sferi, posebno za samce.

Pročitajte mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC!

2021. godine morate preuzeti inicijativu u svoje ruke – upoznati nove ljude, nazvati stare i uspostaviti kontakt. Ne udaljujte se od ljudi.

RETROGRADNI MERKUR I PERIODI U GODINI

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporedi ti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje se trebaju dogoditi da stvari krenu na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i provjerimo. Retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada trebate usporiti i srediti svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate što i kako napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, maskimalno se opustite i duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno rješavati probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvedivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju biti fleksibilni i izbjegavati da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba, a što ne trebate raditi u periodu retrogradnom Merkura.

Otkrijte slaganje horoskopskih znakova - Ovan i ostali znakovi

Što napraviti?

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate to riješiti.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije