Mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC

Mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC

Mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC
  • Objavljeno: Subota, 28.11.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP ZA PROSINAC OPĆENITO

Predugo je bilo razumijevanja i tolerancije kojima dolazi kraj, samim tim da Saturn i Jupiter ulaze u Vodenjaka pa kada se pokažu zubi kroz pobunu, revoluciju, inovaciju – novi poredak i novi život počinje! Samo što se završila pomrčina Mjeseca 30.11. u Blizancima, dok je Merkur, vladar Blizanaca u Škorpionu koji nas je uvukao u duboka razmišljanja, razotkrivanje istine i svega što hoćemo i što želimo može odrediti put za iduću godinu.

Prvog dana Merkur u večernjim satima prelazi u Strijelca gdje će biti do 20.12., gdje sredinom mjeseca pravi kvadrat s Neptunom pa se treba paziti kada je komunikacija u pitanju. Razne laži i tajne mogu izaći na vidjelo. Zaštitite se od krađa i čuvajte vaše novčanike.

Mars će cijeli mjesec biti u Ovnu gdje će davati dosta ambicije, akcije, gdje od 20.12. pa nadalje pravi kvadrat s Plutonom iz Jarca, što donosi silovitu i agresivnu energiju pa se trebate kontrolirati da bezobzirno ne vladate drugima ili oni vama. Venera će u prvoj polovini mjeseca biti u Škorpionu gdje je duboka strastvena, pomalo ljubomorna, posesivna pa se može dogoditi i takva energija.

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Ovako položena Venera ili voli ili ne voli, kod nje nema sive zone. Zatim Venera prelazi u Strijelca od 15.12., gdje će od 17.12. pa nadalje praviti sekstil sa Saturnom i Jupiterom pa je kod pojedinaca izražena ozbiljnost, štedljivost dok je kod drugih je izražena moralnost, darežljivost i druge dobrobiti.

Merkur prelazi u Jarca 20., dok Sunce 21., što će praviti trigon s Uranom, što nam može dati popularnost, talente, originalnost, neovisnost i druga iznenadna događanja. Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodenjaka pa naša svijest i životni put dobivaju druge smjerove i razmišljanja. Za mnoge osobe nabolje, dok pojedinci plaćaju svoje greške i nedjela.

Za doček Nove Godine Mjesec će biti u Lavu i kvadratu s Uranom i opoziciji s Jupiterom, Saturnom dok su i oni u kvadratu s Uranom pa će biti ispoljena tvrdoglavost, emotivna dramatičnost, frustriranost, depresija, nesigurnost, pretjerivanje i emotivna napetost, apatičnost i impulzivnost.

Najnovije

Najčitanije