Horoskop za listopad

Horoskop za listopad

Horoskop za listopad
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.10.2015.
  • Broj pregleda: 2.062
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Za većinu znakova Zodijaka listopad će biti relativno miran mjesec. To je prvenstveno zbog umirujuće energije koja inače nije karakteristična za ovo razdoblje. Obično se većina negativnih događaja aktivira upravo tijekom listopada, ali ove godine to neće biti tako. Utjecaj Marsa će tijekom listopada biti iznenađujuće pozitivan i jak. Mars će biti izvor pozitivnih vibracija protiv kojih se niti jedan drugi planet neće moći boriti. Venera će također biti na strani svih predstavnika Zodijaka. Ovo će biti nevjerojatna slučajnost, pogotovo ako uzmete u obzir da su ova dva planeta inače izravni protivnici.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zračni i Zemljani znakovi će izgubiti svog vođu, dok će moćni saveznik Vodenih znakova biti Pluton. To znači da će njihov život biti krajnje nepredvidljiv. Neprestano će osjećati određenu dozu negativne energije. Upravo zbog toga zvijezde savjetuju svim predstavnicima Vodenih znakova da ostanu naročito oprezni kod donošenja odluka koje mogu odrediti koliko brzo ćete stići do cilja. Nebeski vođa Vatrenih znakova će biti Merkur. On će većinu svoje energije usmjeriti na poslovni život Vatrenih znakova.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Tijekom listopada će najaktivniji neprijatelj svih predstavnika Zodijaka biti Saturn. Saturn će se fokusirati na područje emocija pa bi osobe, koje su malo emotivno nestabilnije, mogle osjećati velike probleme. Oni koji su skloni pretjeranom pokazivanju osjećaja će biti u nepovoljnom položaju. Osim Saturna, Neptun će također imati nepovoljno djelovanje, ali će njegov učinak biti znatno slabiji. Zato će svi predstavnici Zodijaka tijekom listopada osjećati određenu dozu negativnosti, neki više, a neki manje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije