Horoskop za listopad 2020

Horoskop za listopad 2020

Horoskop za listopad 2020
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.10.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP ZA LISTOPAD OPĆENITO

Prvi dan 10. mjeseca je pun Mjesec u Ovnu, što nam nagovještava dosta dinamičan mjesec. Kako je Ovan vatreni znak, a Mjesec vladar vodenog Raka, onda naše emocije mogu biti uzavrele kao voda u ekspres loncu. Venera, planet ljepote, ljubavi, imetka prelazi 02. u Djevicu i bit će tu do 28.10..

Mnoge osobe će biti zaokupljene detaljima, raznim sitnicama, analiziranjem, vanjskim izgledom. Zaokupljenost svim i svačim može vas odvesti do uništenja svake prirodnosti i spontanosti. Oko 11. Venera će biti u trigonu s Uranom što mnogim osobama daje dobro sklapanje poslova, iznenadne dobitke, brze ulaske u veze, kako ljubavne tako i prijateljske, što ne donosi obaveznu dugoročnost.

Zatim Venera pravi opoziciju s Neptunom oko 18. pa trebate biti oprezni da ne budete zavedeni, prevareni ili da vam je optimizam prenaglašen. Zatim u drugoj polovici mjeseca Venera pravi lijepe Trigone s Jupiterom, Plutonom i Saturnom što će mnogim znakovima dati povoljne poslovne mogućnosti, financijske prilike, planiranja i projekte na duže vrijeme.

Pročitajte godišnji horoskop za 2020. godinu!

Naglašeni su od ranije poslovi koji se nisu mogli završiti. Zatim, s inozemstvom i stranim firmama. Ovaj period može biti vrlo naklon i moćan. Mlad Mjesec se događa u Vagi 16. i bit će u opoziciji s Marsom i kvadratu s Jupiterom, Plutonom i Saturnom pa trebate obratiti pažnju na partnerske odnose kako emotivne tako i poslovne, obiteljske rasprave. Može biti izražena nesigurnost, pretjerivanje, naboj emocija, ishitreni postupci i riječi mogu vas dovesti do konflikta.

Merkur će biti retrogradan u Škorpionu od 14.10. do 28.10. i poslije se vraća ponovo u Vagu. Njegov tranzit će većinu mjeseca biti u opoziciji s Uranom pa možete očekivati iznenadna događanja, kritike, preokrete u financijskom pogledu kod vas ili vašeg partnera. Misli su stalno prisutne i neke nove filozofije života.

Pred sami kraj mjeseca i Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju s Uranom iz Bika što daje jednu veliku ekscentričnost, impulzivnost, nervozu. Idete svojim putem ne obraćajući pažnju i ne razmišljajući mnogo što bi drugi mogli pomisliti, već vi želite biti jedinstveni i originalni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije