Horoskop za mjesec travanj

Horoskop za mjesec travanj

Horoskop za mjesec travanj
  • Objavljeno: Petak, 01.04.2016.
  • Broj pregleda: 9.657
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Bik

Za vas je ovo jako dinamično razdoblje ali ne i naročito pozitivno. Radit ćete gotovo sve što ste htjeli ali ne baš onako kako ste planirali. Ovakva neobična situacija će biti posljedica djelovanja Mjeseca i Venere. Ovo je dosta komplicirana situacija i vrlo lako vam se može dogoditi da doslovno izgubite kontrolu nad svojim osjećajima. Trebate ukrotiti i kontrolirati svoju impulzivnost i fanatizam kako biste spriječili gubitak kontrole. Potrebno je djelovati što brže i učinkovitije, bez prevelikog odugovlačenja i analiziranja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja i poduzetništva će sve biti jasno i vrlo jednostavno. Zadržite svoju ustrajnost i slušajte svoju intuiciju. Ona vam govori sve što trebate znati. Unatoč činjenici da će većina izazova s kojima ćete se susresti tijekom ovog mjeseca biti tehničke prirode, trebate se osloniti na osjećaje i intuiciju, umjesto na teoriju i iskustva. Vaše sposobnosti su jedno, a vaše vještine nešto sasvim drugo. Puno će vam lakše biti ako naučite kada trebate koristiti iskustvo, a kada intuiciju. Uzmite stvari u svoje ruke i nemojte prebacivati odgovornosti i obaveze na druge. Ako radite za nekog drugog, naučite se prilagođavati situaciji brzo i sigurno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vaš ljubavni život će biti nešto dinamičniji, ali ne nužno pozitivniji. Susrest ćete se s izazovnim trenucima i situacijama. S njima ćete se moći suočiti jedino ako ostanete sigurni u sebe i pozitivni. Jedino s takvim stavom ćete izbjeći svu emocionalnu napetost i tenzije. Za većinu Bikova će ovo biti razdoblje puno izazova, a pritisak možete očekivati i od bližnjih. Ostanite strpljivi i prijateljski nastrojeni. Pokušajte uvesti što je više moguće dinamike, naročito u odnos s partnerom. Svaki dan izlazite, posjećujte muzeje i kazališta. Otiđite na piknik s prijateljima. Boravite na svježem zraku i odlazite na festivale. Svoje vrijeme provodite na što aktivniji način jer ćete jedino tako imati lijepe i pozitivne uspomene. Potrudite se svaki dan započeti nečim što vas usrećuje i ispunjava.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije