Što trebate znati ako volite Ovna?

Što trebate znati ako volite Ovna?

Što trebate znati ako volite Ovna?
  • Objavljeno: Srijeda, 30.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Veza s Ovnom je spontana i puna zabave. Oni su strastveni ljubavnici i žive u trenutku. Nije lako zadržati njihov interes a ako u tome uspijete, voljet će vas bezuvjetno.

Ovnu je potrebno povjerenje, poštovanje, iskrenost i privrženost

Voljeti Ovna je kao da imate svog osobnog terapeuta. Nemojte previše razmišljati o prošlosti. Uvijek ostaju u kontaktu s bivšim ljubavima. Ono što od vas traže je povjerenje i privrženost. Ovnovi su srdačni, ali ne podnose nesigurnost i ljubomoru. Brzo zatvaraju životno poglavlje i bez prevelikog razmišljanja.

Ovan nikada ne odustaje

Ovan žudi za uspjehom i ljubavlju. Hrabar je i moćan vođa. Može biti agresivan kada je u pitanju ostvarenje ciljeva. Podržat će vas u ostvarenju ciljeva i pomoći će vam u prelaženju bilo kakvih prepreka, ali samo ako ćete im dopustiti da vas vode. Pustite Ovna da radi ono što voli jer će vam zamjeriti ako ćete ga u tome ometati.

Saznajte kako zavesti Ovna!

Ovan se osjeća kao vladar Svemira

Ovan je uporan i tvrdoglav. Uvijek pronalazi način da dobije ono što želi. Nagle je naravi i zna što želi. Odustat će jedino kada ne dobije ono što želi kada to želi. Zna ostvariti snove i jako je ambiciozan. Voljeti Ovna znači neprestano gledati promjene.

Ovan je samopouzdan i entuzijastičan

Ovan ne zna gubiti. To je vjerojatno njegova jedina mana. Postaje nepodnošljiv kada ne dobije ono što želi. Ne ljuti se jako dugo. Brzo oprašta i zaboravlja. Predložite mu rad na nekom drugom projektu ili mu dajte neku neobičnu i zanimljivu ideju ako želite da zaboravi na ljutnju.

Ovan je nestrpljiv

Nemojte prisiljavati Ovna na čekanje. Nemojte se igrati njegovim osjećajima. Ovan želi sve odmah dobiti. Strpljenje nije jedna od njegovih karakteristika. Njihov način razmišljanja je sve ili ništa. Strpljenje mu ne znači ništa.

Provjerite kako se Ovan slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Voli društveni život

Ovan voli tulume i zabave. Vrlo često je u samom centru pažnje. Ovnu su potrebni ljudi. Ima čudesne sposobnosti zbližavanja s ljudima. Voli pažnju i žudi za zabavom. S Ovnom vam sigurno nikada neće biti dosadno.

Ne voli biti okružen negativnim ljudima

Ovan ne podnosi prigovaranje i izigravanje žrtve. Jako brzo će se udaljiti od ovakvih osoba. Ako izigravate žrtvu, nemojte očekivati podršku od Ovna. Od vas očekuje da se brzo oporavite i nastavite dalje.

Ovan je strastven

Ako ženi Ovnu date ijedan razlog za ljubomoru, ona će vas odmah ostaviti. Muškarac Ovan je strastven i spreman je loviti dok god ne dobije ono što želi. Predstavnicima ovog znaka je potrebna duga predigra i seks koji je spontan. Ovan je vatren i strastven. Seks s njim vam sigurno nikada neće biti dosadan.

Ovan se brzo oporavlja nakon prekida

Ako osjeća da ga ignorirate, nastavit će dalje. Ako je u odnosu nestala strast, bez razmišljanja će vas ostaviti. Ne podnosi laž i neiskrenost. S njim morate biti direktni, svoji i iskreni.

Ovan je komičan

U odnosu s Ovnom možete očekivati niz šala, sarkazam i opuštenost. Ovan je bistar i dinamičan. Smijeh voli kao i seks. Ako ne možete podnijeti šalu na vlastiti račun, Ovan definitivno nije osoba za vas.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ovan je avanturist i istraživač

Potreban mu je partner koji će biti spontan. Voli boraviti u prirodi. Obožava putovanja i upoznavanja novih ljudi. Ima jako visoku razinu energije i potrebna mu je konstantna stimulacija. S Ovnom vam nikada neće biti dosadno. Vidjet ćete nove stvari i iskusiti život kroz oči djeteta. Ovan je znatiželjan i potreban mu je partner koji će ga potaknuti na istraživanje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije