Veliki ljubavni horoskop za mjesec kolovoz 2021!

Veliki ljubavni horoskop za mjesec kolovoz 2021!

Veliki ljubavni horoskop za mjesec kolovoz 2021!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.08.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Drage Djevice, vaše srce će procvjetati i biti prepuno ljubavi i naklonosti ovog mjeseca. Ljubav prema partneru će biti izražena zbog čega ćete oboje biti sretni i ispunjeni. Vodenjaci, postoje velike šanse za razlike u mišljenjima između supružnika, čak i oko manjih pitanja. Stoga, izbjegavajte svađe sa životnim partnerom.

OVAN

Tijekom prva dva tjedna kolovoza, nebo je naklonjeno vašem ljubavnom životu. Puni ste novih ideja. Bez obzira jeste li u vezi ili ste sami, energija iz vas pršti i na visokoj je razini. Živite u trenutku i čeka vas svijetla budućnost. Napravili ste konkretne ciljeve, a ljubav vam pritječe lagano u ovom mjesecu.

Samci će ovog mjeseca biti blagoslovljeni novim ljubavnim partnerstvima. Koristit ćete svoju senzualnost i magnetizam da biste privukli suprotni spol. Bez problema ćete uspjeti u svojoj potrazi za ljubavlju.

BIK

Izgleda da je ovo idealno vrijeme za one koji potiskuju svoje ljubavne osjećaje i drže ih zaključane, da ih iskažu prema osobama koje im se sviđaju. Osobe u braku će imati prisniji odnos.

BLIZANCI

Obiteljske veze možda nisu prisne. Također bi moglo doći do nesporazuma s rodbinom po majci. Napetost u obiteljskom životu može vas spriječiti da provodite dovoljno vremena s ljubavnim partnerom. Zbog ovoga ćete možda imati problema u ljubavnoj vezi.

RAK

Može doći do uplitanja roditelja u vaš brak i to bi moglo postati razlog nezadovoljstva i svađa među parovima. Ipak, moguće je da ćete razriješiti sukobe s partnerom i uživat ćete u intimnom, prisnom i sretnom životu. Možda ćete uspjeti usprkos svemu održati prijateljski odnos s rođacima, prijateljima i drugima, što će vas usrećiti.

LAV

Ljubavne veze mogu biti slatke i ugodne za mlade ljude. Postoje šanse da nježni osjećaji ljubavi procvjetaju za više osoba koje vam se sviđaju.

Oženjeni će također uživati u sretnoj vezi. Vaš životni partner mogao bi voljeti i cijeniti vaš osjećaj za ljepotu i umjetničke sklonosti, a ovo bi moglo povećati intimnost između vas.

DJEVICA

Vaše srce će procvjetati i biti prepuno ljubavi i naklonosti ovog mjeseca. Ljubav prema partneru će biti izražena zbog čega ćete oboje biti sretni i ispunjeni. Poštujte osjećaje i potrebe starijih osoba iz vašeg obiteljskog okruženja, jer će vam to pomoći da održite harmonične odnose.

VAGA

Oni koji su u godinama za ozbiljnu vezu ili brak će ovog mjeseca pronaći odgovarajuće životne partnere po svom ukusu. Dobit ćete podršku članova obitelji kada je izbor partnera u pitanju. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme čak i za osobe u braku, jer ćete imati skladan bračni život.

ŠKORPION

Moguće je da se krajem mjeseca nećete slagati s partnerom u vezi s brojnim temama. Ipak, dobre mogućnosti će se pojaviti naknadno, što će poboljšati vašu bračnu financijsku situaciju.

Bit ćete u prilici da priuštite sve što vaš partner poželi i provodit ćete kvalitetno zajedničko vrijeme. Možda ćete imati otvorenu i konstruktivnu diskusiju sa svojim partnerom.

STRIJELAC

Ljubavni plan će vam biti vrlo uspješan ovog mjeseca. Obiteljske veze imaju dobre aspekte. Pored skladnih obiteljskih odnosa i vaš odnos s djecom će biti snažan.

Sve ovo će unijeti mir i sreću u vaš obiteljski život. Neke od vas očekuju ugodni izleti i putovanja s prijateljima.

JARAC

Izbjegavajte svađe u kući, jer će vam to pomoći da unesete mir u obiteljski život. Ovo će vam pomoći da održite harmonične odnose sa svima iz obitelji.

Potrebno je da razumijete tuđe osjećaje i da se ponašate u skladu s tim. Pomoću kompromisa i prilagođavanja, supružnici će biti u prilici da uživaju u intimnosti.

VODENJAK

Postoje velike šanse za razlike u mišljenjima između supružnika, čak i oko manjih pitanja. Stoga, izbjegavajte svađe sa životnim partnerom.

Umjesto toga, pokušajte voditi slobodnu i otvorenu diskusiju s njim ili njom, što može pomoći u poboljšanju harmonije između vas.

Također, možete posvetiti kvalitetno vrijeme članovima obitelji i imati ugodnu interakciju s njima. Ovo također može pomoći poboljšanju obiteljskih veza.

RIBE

Oženjeni će uživati u ugodnoj vezi i dobit će ljubav i naklonost supružnika. Oni koji su u ljubavnim vezama mogli bi se osjećati sretno zahvaljujući svojim partnerima.

Također, možete svog životnog partnera odvesti na mjesta poput parkova, kina, itd. i provesti s njima ugodne trenutke. Sve u svemu, ovo bi moglo biti vrijeme kada dijelite radost i sreću sa svojom obitelji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije