Veliki ljubavni horoskop za mjesec srpanj 2021!

Veliki ljubavni horoskop za mjesec srpanj 2021!

Veliki ljubavni horoskop za mjesec srpanj 2021!
  • Objavljeno: Petak, 16.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Dragi Rakovi, što se tiče emocija, srpanj će biti poput tobogana. Vaše raspoloženje će se mijenjati brzinom zvuka, a periodi strasti s voljenom će biti zamijenjeni periodima otuđenja. Smirenost u vezi nastupit će tek u trećoj dekadi srpnja. Srpanj će za Strijelce biti izuzetno uspješan – želje će se konačno početi ostvarivati. U vaš ljubavni život uselit će se nova magija. Sada je vrijeme da uberete plodove svojih napora i uživate u životu. Odličan odnos s partnerom, međusobno razumijevanje, podrška i poticaj.

OVAN

Za Ovna će mjesec srpanj zaista biti pun strasti i lijepih događanja. Izuzetno ste privlačni i šarmantni, a to primjećuju svi oko vas. Srpanj će biti ispunjen lakoćom i flertom. Privlačite simpatiju koja vam se već duže vrijeme sviđa.

Prijete vam tračevi i negativni komentari okruženja, ali vi se na to ne obazirite, već ostanite svoji. Zauzete Ovnove očekuje miran period u obiteljskom domu, a možda i zanimljivo putovanje.

Sretni dani za ljubav: 4., 17., 19., 22., 25. srpanj

BIK

Prva polovina mjeseca je povoljna za širenje kruga poznanika i za sjajnu komunikaciju. Zvijezde obećavaju mnogo zabavljanja, uključujući i ljubav. Vaša iskrenost i otvorenost doprinose pronalasku nove ljubavi.

Od sredine srpnja moći ćete osnažiti romantičan donos. Ako je netko od vaših poznanika zapalio iskru u vašem srcu, ne plašite se i pokažite simpatije. Razgovor na prijateljski način pomoći će vam da se bolje upoznate.

Sretni dani za ljubav: 2., 3., 7., 19., 23. srpanj

BLIZANCI

Početak mjeseca nije baš pogodan za ljubavne veze, ali je vrlo uspješan za rješavanje problema u karijeri. Odvojite vrijeme da završite davno započete projekte i ojačajte financijski položaj.

Od 15. srpnja možete odustati od svih poslova i potpuno zaroniti u ljubavni život. Zvijezde pružaju odličnu priliku da nadiđete razlike s voljenom osobom i ne možete da je ne iskoristite! Ne budite impulzivni.

Sretni dani za ljubav: 1., 8., 16., 19., 28. srpanj

RAK

Što se tiče emocija, srpanj će biti poput tobogana. Vaše raspoloženje će se mijenjati brzinom zvuka, a periodi strasti s voljenom će biti zamijenjeni periodima otuđenja. Smirenost u vezi nastupit će tek u trećoj dekadi srpnja.

Mogući su manji problemi koje ćete uspješno riješiti, a mir i harmonija će se vratiti u vaše ljubavno gnijezdo. Najbolji način za razjašnjavanje nesporazuma s partnerom je iskren razgovor.

Sretni dani za ljubav: 2., 6., 12., 20., 29. srpanj

LAV

Mjesec je idealan za zabavu i opuštanje. Putovanje vam može donijeti puno pozitivnih emocija i novih poznanstava. Uživajte u odmoru i skupite snagu.

Pred kraj srpnja zvijezde će otvoriti mogućnosti za napredovanje u karijeri, ali nemojte zbog toga zapostaviti privatni život. Moguće su iskre ljubavi s kolegom.

Sretni dani za ljubav: 4., 9., 10., 17., 25. srpanj

DJEVICA

Mjesec će biti posebno uspješan za predstavnike znaka koji traže srodnu dušu. Prestali ste se kriti u zoni komfora, sad pravite velike korake. Napori će biti nagrađeni – upoznat ćete se s atraktivnom i zanimljivom osobom koja dijeli vaše interese i poglede na život.

Ako već imate partnera, onda srpanj obećava izuzetno lijepe zajedničke trenutke – opustite se i uživajte! Sreća je na vašoj strani.

Sretni dani za ljubav: 1., 6., 13., 24., 30. srpanj

VAGA

U srpnju ćete željeti stalno isprobavati nešto novo pa su vam potrebne i male promjene u ljubavi. Razgovarajte s partnerom o novim zajedničkim aktivnostima koji će srušiti monotoniju i ponovo vas zbližiti.

Imate moćnu seksualnu energiju koja osvaja i želite obnoviti strasti s partnerom. Slobodne Vage će flertovati, ali neće ostvariti stabilan odnos.

Sretni dani za ljubav: 2., 12., 17., 22., 29. srpanj

ŠKORPION

Veze započete u srpnju brzo će se razvijati – ali samo ako odlučite da ih vi razvijate uz konstantan trud. Da biste to učinili, morat ćete odlučiti što čekate: svijetlu i olujnu romansu ili mirno more.

Ako sanjate o mirnoj i stabilnoj vezi, onda pronađite partnera s kojim imate nešto više od fizičke privlačnosti.

Sretni dani za ljubav: 3., 9., 11., 15., 26., 28. srpanj

STRIJELAC

Srpanj će za Strijelce biti izuzetno uspješan – želje će se konačno početi ostvarivati. U vaš ljubavni život uselit će se nova magija. Sada je vrijeme da uberete plodove svojih napora i uživate u životu. Odličan odnos s partnerom, međusobno razumijevanje, podrška i poticaj.

Slobodne također očekuje nova romansa. Ne plašite se i prepustite se sretnim okolnostima koje se događaju. Zaslužili ste da ovaj mjesec provedete u atmosferi ljubavi i harmonije.

Sretni dani za ljubav: 2., 7., 12., 13., 24. srpanj

JARAC

Ako želite da veza ispadne onako kako ste namjeravali, morat ćete preuzeti inicijativu. Napravite prvi korak i pozovite osobu koja vam se sviđa na sastanak. U obiteljskom životu morat ćete donositi odluke i za sebe i za partnera.

Ova kriza će trajati samo do polovine mjeseca, poslije se sve vraća u normalu. Ponekad je potrebno partneru pružiti više slobode. Iskren razgovor i otvorene emocije neophodne su za sreću.

Sretni dani za ljubav: 1., 6., 15., 20., 21. srpanj

VODENJAK

Zvijezde obećavaju Vodenjacima zaista uzbudljiv mjesec, pun ljubavi, avantura i zabave. Nećete biti opterećeni slobodom, već naprotiv, uživat ćete u njoj.

Zauzeti Vodenjaci će isto poželjeti više slobode i samoće. Željet ćete razmišljati o svojim željama, željet ćete se posvetiti sebi, a partner će to teško razumjeti. Postoji rizik od konflikta.

Sretni dani za ljubav: 3., 13., 15., 18., 26. srpanj

RIBE

Očekuje vas test u ljubavi, a posebno će vam se sve poremetiti kada sretnete bivšu ljubav. Neki osjećaji će se obnoviti, a vi ćete morati dobro razmisliti s kim vidite svoju budućnost. Najvažnije od svega je da slušate svoje srce.

Intuicija je tu da vam pokaže pravi put. Ponekad treba dopustiti emocijama da nam otkriju što je ono što zaista želimo.

Sretni dani za ljubav: 8., 9., 11., 17., 29. srpanj

Najnovije

Najčitanije