Mjesečni horoskop po znakovima za lipanj 2024.

Mjesečni horoskop po znakovima za lipanj 2024.

Mjesečni horoskop po znakovima za lipanj 2024.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.05.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

ŠKORPION

ŠKORPION HOROSKOP ZA SVIBANJ

Dosta povoljan mjesec što se tiče vašeg privatnog života. Neki od vas mogu očekivati značajne dobitke od starijeg člana obitelji. Postoje i određeni izgledi za značajno povećanje ukupnog obiteljskog prihoda, te proslave povoljnog događaja u obitelji.

Povremeno se mogu se pojaviti nesuglasice s voljenom osobom, no unatoč tome, vaša duboka čežnja za ljubavlju natjerat će vas da se jako potrudite za svog partnera. Željno ćete uložiti trud u njegovanje ljubavnog života. Kada dođe do sukoba, pokušajte izraziti svoje stajalište ljubaznom komunikacijom. Postupno će shvatiti vaše stajalište i vaše će brige pronaći rješenje. Za one koji razmišljaju o braku, ovo je pogodno vrijeme za korak dalje.

Što se tiče vaših poslovnih izgleda, neće se događati ništa posebno povoljno. Zapravo, ako neki od vas nisu oprezni, postoji jasna mogućnost da se nađete nekoliko stepenica ispod svog trenutnog statusa. Dobro pazite da svojim postupcima ne ugrožavate druge. To bi vam se vratilo kao bumerang i stvorilo krajnje neugodnu situaciju iz koje bi se bilo teško izvući. Čvrsto obuzdajte takve sklonosti, u protivnom ćete kriviti samo sebe. Klima također nije pogodna za ulaganja ili nove pothvate i sve takve planove zasad treba odložiti.

Oni koji se bave umjetnošću pronaći će sjajne prilike za zadovoljavajuće kreativno uključivanje u kojem bi mogli postići dobar posao. Također postoji vjerojatnost da će vam starija osoba ili kolegica učiniti uslugu koja bi značajno povećala vaše izglede za karijeru. Putovanje bi se također pokazalo vrlo korisnim.

Ovo bi bio prilično povoljan mjesec što se tiče vaših izgleda za obrazovanje. Oni koji se bave plesom, dramom, glazbom, slikarstvom, kiparstvom i drugim umjetnostima vjerojatno će imati naporan period u kojemu će postići zapažene uspjehe. Oni koji polažu ispite uspjet će u svojim ciljevima uz normalan trud.

Putovanje povezano s poslom bilo bi sve samo ne isplativo, iako bi zahtjevi posla mogli natjerati da se na njega odvezete.

Lipanj pruža prilično povoljne izglede za vaše zdravlje. Postoji samo jedno upozorenje koje se mora izgovoriti – čuvajte se pretjeranog napora. To biste lako mogli postići iscrtavanjem novog rasporeda aktivnosti u kojem se ne opterećujete pretjerano, a ipak je svim normalnim aktivnostima dopuštena puna aktivnost. Time bi vaši zdravstveni problemi gotovo prestali postojati. Postoji sklonost određenim kroničnim bolestima želuca i probavnih organa.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije