Mjesečni horoskop po znakovima za SRPANJ 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za SRPANJ 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za SRPANJ 2021
  • Objavljeno: Subota, 03.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP SRPANJ 2021. OPĆENITO

Ovaj ljetni mjesec će biti dosta turbulentan jer se događaju dvije pomrčine. Prva pomrčina je pomrčina Sunca, 2. srpnja u Raku, gdje se događaju razni preokreti u obiteljima, s roditeljima, u kući i emotivnim događanjima koja mogu biti i pozitivna i negativna.

Ovu pomrčinu osjećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarci, Rakovi i Lavovi, jer se radi o Suncu koji je vladar Lava. Mnoge promjene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promjene.

Merkur će biti retrogradan od 7. srpnja u Lavu sve do 19. srpnja i pravit će kvadrat s Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe koje se mogu pokazati u cestovnom prometu, avionskim letovima i drugim prijevoznim sredstvima, stoga budite oprezni. Ovaj aspekt donosi i moguć osjećaj usamljenosti, izbjegavanje svakodnevnog života uz maštu, lijenost, nejasne ideje i nepokretnost.

Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpione, Ovnove, Vage i Jarce. Venera, planeta ljubavi, je od 3. do 28. srpnja u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpionima, dok harmoniju mogu osjećati Bikovi , Djevice i Jarci. Mars ulazi u Lava 2. srpnja i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osjetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci.

On će biti u kvadratu s Uranom veći dio mjeseca pa možete očekivati nekontrolirane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagiranja i razne povrede koje pokazuje vaš osobni horoskop.

Druga pomrčina, pomrčina Mjeseca, događa se u Jarcu 16. srpnja što nam može donijeti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturn će u retrogradnom kretanju praviti konjunkciju s Južnim Mjesečevim čvorom od 1 .do 12. srpnja pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute osobne navike, dok gledano s pozitivne strane, mnoge osobe mogu postići uspjeh baveći se strukama koje su neobjašnjive.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije