Mjesečni horoskop za travanj: mjesec silovitosti, strasti i dobitaka! Evo što vas čeka!

Mjesečni horoskop za travanj: mjesec silovitosti, strasti i dobitaka! Evo što vas čeka!

Mjesečni horoskop za travanj: mjesec silovitosti, strasti i dobitaka! Evo što vas čeka!
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Još će se osjećati pun Mjesec iz Vage od 31. ožujka dok Venera ulazi u svoje sjedište Bika. Kako dani budu odmicali tako će Venera, planeta ljubavi, umjetnosti i dobročinstva, praviti dobar aspekt s Marsom, Saturnom, a poslije i Plutonom iz Jarca.

Ovi aspekti će svima nama davati ambicije, strast, vrijednost, ozbiljnost, dobitke na poslu, uživanje u obitelji, harmoniju s autoritetima na poslu kao i jednim roditeljem. Merkur se još kreće retrogradno do 15. travnja pa trebamo biti oprezni po pitanju dogovora, potpisa, prometa, moguća su i kašnjenja, gužve i sve što je još vezano za Merkur i njegove osobine.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Saturn kreće retrogradno od 17. travnja pa nam se od tog datuma može pojaviti neka prošlost, bilo to u ljubavi ili poslu, dok se osobama koje imaju kroničnih problema sa zdravljem mogu pojaviti problemi vezani za kosti i zube. Kako je Mars negativno aspektiran sa Suncem iz Ovna onda može biti agresivnih ispada, nezgoda u prometu, svađa, pretjerane silovitosti.

Potrebno je paziti na riječi i držati se izreke “ispeci pa reci”. Potreban vam je jak partner koji vas može pratiti u svemu jer ste borbeni i volite riskirati. Generalno gledano ovaj mjesec je vrlo aktivan i mnoge stvari se događaju ubrzano, silovito, dok je Mars cijeli mjesec u Jarcu gdje je egzaltiran i daje nam moć organizacije, rada, strasti, ponosa, moć samokontrole i discipline.

Jupiter – planeta sreće se kreće retrogradno u Škorpionu pa svi koji nisu uspjeli nešto naučiti, spoznati, sada im se opet pruža šansa za sve što su propustili jer će biti udružen s Neptunom sanjarem, koji će podržati Jupiterov optimizam.

Mnogi će s ovim aspektom biti duhovni, vjerovati, pomagati drugima, pisati, školovati se, slušati glazbu, shvaćati mistično i okultno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije