Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!

Numerološka prognoza za travanj: otkrijte koga čekaju pozitivni pomaci a koga bezuvjetna ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 31.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Priroda ovog ciklusa je neočekivani razvoj. Ono što na prvi pogled izgleda kao prevrat ili nastavak uobičajenih ograničenja može biti katalizator pozitivnog kretanja naprijed. Možete doživjeti značajnu promjenu perspektive jer ste pronašli novi pogled na svoju situaciju. To je dobra stvar. Potpuna promjena stava omogućava lakši tok uz životne plime i oseke, i iskorištavanje novih mogućnosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Do sada ste već jako umorni od borbe za održavanje nezadovoljavajućeg statusa quo. Bez obzira kako se činilo, ovaj mjesec imate puno slobode. Samo nemojte pogriješiti i ovo stanje zamijeniti s frustracijom jer ne znate što je vaš sljedeći korak.

Temeljite li svoje odluke na starim informacijama ili zastarjelim metodama i navikama? Je li vas neočekivana situacija izbacila iz rutine? Bojite li se da će zbog promjena drugi imati loše mišljenje o vama? Ne zaboravite da je ljubav bez slobode zapravo zatvor. Sloboda daje prostor koji nam je potreban kako bismo mogli doživjeti bezuvjetnu ljubav. Događaji ovog mjeseca vas zapravo oslobađaju i daju vam priliku za početak procesa stvaranja sretnijih uvjeta.

Ne zaboravite da ova godina obilježava potpuno novu eru vašeg života. Trenutni problemi su privremeni i podsjećaju vas na ono što je potrebno promijeniti. Tu ste gdje trebate biti. Trebate imati iskustvo koje imate jer u travnju postoji mogućnost uspjeha ako možete prihvatiti priliku.

Ako ne znate što osjećate, ne možete znati ni što očekivati. Ako ne može razlikovati misli i osjećaje, stvarnost će biti zbunjujuća. Ako ne očekujete pozitivne promjene, nedostatak pozitivnih promjena je ono što ćete dobiti. Što osjećate?

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Budite iskreni prema sebi i ne zaboravite da promjena znači potpunu i drastičnu promjenu načina na koji promatramo, shvaćamo, pristupamo i odupiremo se situaciji u kojoj se nalazimo.

Travanj ističe fizičku, instinktivnu i senzualnu stranu života. Poziva vas da više budete svjesni svog tijela i fizičke prisutnosti. Prepoznajte pogreške i prestanite ih ponavljati. Znate koliko ste bili ovisni o određenim ljudima i stvarima. Sada morate početi preuzimati punu odgovornost za sebe i raditi u najboljem interesu.

Učite kako stvoriti ono što želite, ali morate biti iskreni prema sebi o svom sadašnjem položaju. Čak i ako imate strastveni cilj a ne znate gdje ste, nećete moći pronaći smjer kojim trebate krenuti. Prihvaćanje toga nije poraz. To je hrabar čin suočavanja sa stvarnošću. Ako ne možete prihvatiti vlastitu stvarnost, život će zauvijek biti nezadovoljavajuća iluzija. Prestanite bježati od svoje prošlosti! Prošlost je puna znanja i iskustva. Morate ju naučiti prihvatiti. Tek tada ćete moći osjetiti i stvoriti ono što želite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije