Zabavne činjenice o Lavovima

Zabavne činjenice o Lavovima

Zabavne činjenice o Lavovima
  • Objavljeno: Utorak, 18.08.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ključna riječ Lava je privlačnost. On je dramatičan, kreativan i otvoren. Bit će vam nemoguće odoljeti njegovom šarmu. Bilo da provodi vrijeme s prijateljima, obitelji ili na poslu, Lav će uvijek sve šarmirati.

Prijatelji i obitelj

Ovo je jedan od najvelikodušnijih znakova Zodijaka. Lavovi su darežljivi i odani. Lav je snažan, pun samopouzdanja i može učiniti da se svi osjećaju ugodno. Obožavaju zabave i tulume. Lava ćete rijetko kada vidjeti samoga. Njegovi bliski prijatelji su također puni energije, imaju svoje dostojanstvo i prioritete. Lav će učiniti što god je potrebno da bi obranio voljenu osobu. Voljenim osobama je odan do kraja života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

Lav će uvijek biti zauzet i u pokretu. On je ambiciozan, kreativan i optimističan. Za Lava često jedan posao nije dovoljan. Svaki posao kojeg odrađuje mora odraditi do savršenstva. Najbolje je da u jednom razdoblju života bude sam svoj gazda.

Najbolja zanimanja za Lava su ona koja potiču pokret i komunikaciju s drugima, kao što su upravljanje, rad u školstvu i politika. Sve što Lava stavlja na vodeću poziciju je ono što će izvući njegove prirodne karakteristike i kvalitete.

Lav se voli okružiti stvarima koje mu se sviđaju. Oko novca se ne brine previše i smatra da novac postoji da bi se trošio. Lavovi su velikodušni i uvijek će pomoći prijatelju u financijskoj krizi. Vjeruju da će novca uvijek biti sasvim dovoljno.

Ljubav i seks

Lav je strastven i direktan. Kada je u pitanju ljubav, od Lava možete očekivati pustolovinu, zabavu i dinamiku. Lav bira partnera koji će im dopustiti vodstvo, da zasjaju i budu neovisni. Traže partnera koji je siguran u samoga sebe i koji mu može intelektualno parirati.

Saznajte kako zavesti Lava!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Lava je to srce, gornji dio leđa i bočni dijelovi trupa.

Vladajući planet

Planet koji vlada lavom je Sunce. Sunce generalno vlada muškarcima i predstavlja zdravlje, vodstvo, autoritet, energiju, dostojanstvo, identitet i napredak.

Boja

Boja Lava je zlatna.

Kamen

Kamen Lava je rubin.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 1, 4 i 6.

Kompatibilnost

Lav je kompatibilan sa Strijelcem i Ovnom.

Provjerite kako se Lav slaže s ostalim horoskopskim znakovima.

Suprotan znak

Suprotan znak je Vodenjak.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Lava je statusni simbol.

Karakteristike koje voli

Dramu, djecu, luksuz i život na visokoj nozi.

Karakteristike koje ne voli

Mediokritet, suzdržanost i uskogrudnost.

Dom

Lav pripada petoj kući. To je kuća sporta, djece, kreativnosti, zabave, ljubavi, ljubavnih afera, špekulacija i romantike.

Poznati lavovi

Halle Berry, Robert Redford, Lucille Ball, Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Anna Paquin, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Sean Penn i Robert De Niro.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije