Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj

Numerološka prognoza za lipanj
  • Objavljeno: Utorak, 09.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Usporite. Trenutno je vaša intuicija jedini vodič na kojeg se možete osloniti. Život vas poziva da otpustite stara uvjerenja i stavove, tako da možete započeti ispočetka. Dok to činite, prihvatite svoju stvarnost takvu kakva ona jest.

Sasvim je prirodno da se osjećate nesigurnima jer ne znate što slijedi. Nemojte žuriti, prerano donositi zaključke ili kritizirati. Naučite biti sami i budite iskreni. Na pragu ste velike prekretnice, a bit ćete u mogućnosti odrediti smjer tek kada se oslobodite osjećaja krivnje s kojim se borite već neko vrijeme. Krivnja vam onemogućava da prepoznate i prihvatite svoje osjećaje. Najgore od svega jest to da krivnju možete početi projecirati na nekoga drugoga. Oslobađanjem od krivnje ćete se vratiti u sadašnjost, a to je jedini način koji vam omogućuje da shvatite na koji način su se tijekom vremena stvari promijenile.

Osjećat ćete pomanjkanje vjere u sebe, ali nemojte odustajati od svojih nada i snova. No, budite spremni na to da se prilagodite promjenama koje slijede. Nemojte se bojati samoće. Ovaj mjesec su samoća i odmor upravo ono što vam je potrebno. Vrijeme je da sami sebi prestanete biti neprijatelj. Nemojte pokušavati manipulirati. Ovaj mjesec drugi mogu vidjeti ono što vi odbijate primijetiti ili pokazati.

Sposobni ste biti samostalni i, bez obzira na to tko je u vašem životu prisutan, jedina ste osoba na koju se možete osloniti kada je u pitanju uspjeh i sreća. Jednom kada to prihvatite, bit ćete sposobni podijeliti svoj život s drugima u potpuno mirnom stanju.

Ako ste pesimistični, netolerantni ili ne možete objektivno razmišljati, potrudite se prepoznati emocije koje su duboko zakopane u vama i koje odbijate priznati. Priznavanje emocija znači da ste prisutni. Iscjeljivanje znači potpuno prihvaćanje onoga što osjećate i izražavanje onoga što mislite.

Nitko vas ne sprječava da krenete dalje. Ono što vam stvara probleme jest to što od okoline tražite prihvaćanje, odobrenje i pomoć. Kada počnete shvaćati i prihvaćati ono što osjećate, tada ćete početi uživati u trenucima potpune prisutnosti i počet ćete se osjećati oslobođenima. Prihvatite prošlost takvom kakva jest. Nije važno ako nemate odgovore na sva pitanja. Dovoljno je da vjerujete u budućnost i vrlo brzo ćete početi ostvarivati ono što ste mislili da nikada nećete moći.

Idući mjesec ćete javnosti trebati prezentirati sebe i svoje ideje, stoga lipanj iskoristite za razvijanje svojih ideja. Život se trenutno odvija malo sporije, ali sve u svrhu toga da prikupljate informacije, proučite i shvatite činjenice.

Pobrinite se da vaši planovi ne ovise o drugim ljudima ili vanjskim faktorima. Preuzmite potpunu kontrolu nad samim sobom. Upotrijebite svoj talent koji se skriva u onome što volite raditi.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije