Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Siječanj je donio promjenu. Veljača vas je potaknula na razmišljanje o osjećajima. Ožujak će raščistiti sve što se dogodilo od samog početka godine i pomoći vam da shvatite što trebate napraviti. U međuvremenu, uživajte u životu i prepustite se. Imate puno prilika i ciljeva, ali nemojte ni pokušavati više njih odrađivati istovremeno.

Svoje vrijeme organizirajte tako da imate dovoljno vremena za sebe, bez ikakvih distrakcija. Trebate razmisliti, analizirati i osjetiti svoje prave osjećaje. Planirajte budućnost i idući korak. Ovaj mjesec ne naglašava akciju, već planiranje. Ako se osjećate tjeskobno, morate shvatiti da je to zbog osjećaja koje nikada niste izrazili i koji vas sprječavaju u otkrivanju vlastitog identiteta. Vrlo brzo ćete primijetiti poboljšanje zdravlja, stava i situacije.

Strah je potpuno prirodan osjećaj, naročito kada u obzir uzmete činjenicu da ne znate gdje ste i niste sigurni u to kojim putem trebate ići. Nepredvidljivost ovog ciklusa može biti frustrirajuća, a život od vas traži samo da ostanete prisutni. Razvijte svoju svijest i volju za učenjem. Bili ste izgubljeni puno dulje nego što to želite priznati. U vama se sada budi želja za time da radite ono u čemu ste najbolji.

Usporite i prestanite se mučiti. Suočite se s činjenicama i svakoj situaciji se u potpunosti predajte. Tek sada postajete svjesni svog potencijala. Organizirajte život onako kako želite. Tek tada ćete moći živjeti ispunjeno i sretno.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Naučite uživati u svojem društvu. Pitajte sebe što točno želite od života. Što točno želite raditi? Kako se danas želite osjećati? Godinu dana poslije? Pet ili deset godina poslije? Stanite sa svime što radite i pitajte se što točno sada radite? Probudite svoju svijest. Dopustite svijesti i podsvijesti da zajedno rade i vode vas kroz budućnost. Osjetite ih. Praktičnom primjenom intuicije ćete dobiti odgovore za budućnost.

Razmišljajte, analizirajte i meditirajte. Pregledajte prošlost. Prihvatite sadašnjost. Život se ne može predvidjeti pomoću fragmenata. Život je jedno kontinuirano putovanje nad kojim imate potpunu kontrolu. Trenutne okolnosti su mali i trenutni dio vaše avanture.

Oslobodite se nelogičnog načina razmišljanja. Dajte si dovoljno vremena za razmišljanje o najboljim načinima kako postići željene ciljeve. Ako vjerujete da nešto ne možete napraviti jer ne znate kako, dajte si dovoljno vremena da naučite. Oslobodite se osjećaja krivnje koja vam govori da trebate raditi i živjeti bolje. Ide vam puno bolje nego što mislite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije