Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Jedan završetak će vam pomoći da se odmaknete od jedne ekstremne situacije. Obratite pažnju na opsesivno ili posesivno ponašanje. Ako je ono prisutno u vašem životu, sada je pravo vrijeme da ga zaustavite. To nije ljubav. U vašem životu postoji jedan aspekt koji mora završiti, a život će vam pomoći da ga završite.

Možda ste se susreli sa preprekom koja bi vas mogla gurnuti prema nekoj vrsti ekstrema. Ako je to istina, suočite se sa svojim najdubljim osjećajima i prihvatite stvarnost onakvom kakva jest. Vrijeme je da otpustite sve stare osjećaje i uvjerenja koja vas vežu uz prošlost. Nemojte se bojati završetaka. Oni vas oslobađaju od boli iz prošlosti. Nemojte ni potiskivati osjećaje. Ako ne možete prihvatiti i osloboditi svoje osjećaje, nećete moći krenuti dalje.

Ne žurite. Dajte si dovoljno vremena. Ponekad je potrebno proći puno vremena da biste u potpunosti prihvatili sve što osjećate i zaliječili stare rane. Ožujak u vaš život donosi niz dramatičnih situacija povezanih uz dom, članove obitelji, prijatelje, projekte i ideje. Osjećat ćete ekstremnu sreću ili ekstremnu tugu. Zapamtite da tijekom ove godine učite što je ljubav. Ona se vrlo često krije ispod pogrešnih prosudbi koje koristite već dulje vremensko razdoblje.

Naravno, nisu svi završetci traumatični. Neki mogu ukloniti teret s vaših ramena, osim ako vas je krivnja uvjerila da je pogrešno tako se osjećati. Možda je osjećaj krivnje ono što trebate završiti. Možda su to neki drugi osjećaji, uvjerenja ili stavovi koji onemogućavaju ljubavi da slobodno teče.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Obratite pažnju na sve neželjene stvari, okolnosti i sjećanja. Sve ovo se u vašem životu nakuplja već duže vrijeme i onemogućava vam postizanje unutarnjeg mira. Počnite živjeti u skladu sa svojim uvjerenjima. Osjećaji frustriranost i straha vam otežavaju da iznova osjetite sreću i pripadnost.

Ovo je ciklus davanja, ali ne materijalnog ili monetarnog. Prihvaćanje, ljubav, zabava, smijeh, razumijevanje, zahvalnost i ohrabrenje su najdragocjeniji darovi koje možete dati ljudima oko sebe. Najljepši dar kojeg možete dati sebi je vraćanje individualnosti i shvaćanje da život uistinu ide dalje, ali onog trenutka kada se oslobodite svega što vas drži na mjestu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije