Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Ovaj mjesec predstavlja promjenu, slobodu i neočekivani razvoj. Obratite pažnju na obje strane svake priče. Odnose s drugim ljudima možete dodatno ojačati putem iskrene i otvorene komunikacije. U vaš život dolazi niz velikih promjena.

Okolnosti i ljudi koji vas okružuju mogu pružiti priliku da se krećete u smjeru koji vam više odgovara. Budite strpljivi, slušajte i ohrabrujte. Spriječit ćete dodatno kompliciranje i eskaliranje problema. Impresionirajte druge svojom smirenošću i razumnošću.

Nemojte se fokusirati na problem. Na taj način ćete vidjeti širu sliku svake situacije. Nemojte se bojati snage koju drugi imaju ili se pretvaraju da ju imaju. Uvijek budite spremni naučiti nešto novo. To će vam pomoći da se oslobodite i nađete u još boljim okolnostima.

Ako smatrate da više nemate izbora, sjetite se da je život puno više od okolnosti koje mislite da imate. Možda je vaš vidokrug ograničen. Vaša ili nečija situacija vas treba ohrabriti na širenje vidika. Zapamtite da najbolje učimo griješeći. Vrlo često ne želimo priznati vlastite greške i iznova ih ponavljamo, što nam onemogućava ostvarenje pozitivnih promjena. Ovaj put potražite potpuno drugačiji pristup i svoju grešku pretvorite u vrijedno iskustvo koje omogućava napredak.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Obratite pažnju na svoje tijelo. Stres i napetost počinju ostavljati posljedice. Umirite se i njegujte. U svakom smislu riječi. Brinite o sebi.

Pokušavate na suptilan način nekoga kontrolirati. Sada imate osjećaj da vam je potpuno onemogućeno slobodno se izražavati. Ništa nećete postići dok se ne riješite napetosti. Prestanite sve doživljavati previše osobno. Samome sebi priznajte svaku grešku ili krivu procjenu.

Trenutne okolnosti su tu da bi vas testirale i pomogle u razvijanju smirenosti. Jedino tako ćete se potpuno osloboditi kaotičnih i neprijateljskih situacija. Sve što sada napravite će uvelike odrediti rasplet događaja sljedeće dvije godine.

U svakoj situaciji ostanite diplomatski nastrojeni, tolerantni, ljubazni i pažljivi. Tijekom ove godine je naglašena povezanost s drugim ljudima. Vaša dobrobit direktno utječe na dobrobit drugih ljudi. Ako je samo jedna osoba iz vašeg kruga nesretna, to će utjecati na apsolutno svakoga.

Žudite za postizanjem unutarnjeg mira. Njega možete postići jedino tako da prihvatite svoju situaciju točno onakvom kakva jest. Pronađite realniji način za povezivanje s drugima. Zapamtite da unutarnji mir nikada nije trajan. Morate cijeniti trenutke u kojima nastupi unutarnji mir i u njima uživati.

Umjesto da se borite za nešto što nemate, pokušajte napraviti najviše od onoga što imate. Surađujte sa svojom okolinom i ljudima u njoj. Tek tada ćete moći vratiti fokus. Zapamtite da ne možete promijeniti ljude oko sebe. Jedino možete promijeniti vlastitu reakciju na njih. Opustite se i smanjite očekivanja. Za izgradnju sigurne i stabilne budućnosti su vam potrebni partnerstvo, timski rad, opraštanje i smirenost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije