Tjedni horoskop od 29. 2. do 7. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 2. do 7. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 2. do 7. 3. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Malo tišine

Znate onu "šutnja je zlato"? Pozlatit će nam se ovaj tjedan, Merkur je u Ribama. Dežurni šutljivac, smooth operator. Osim što ovaj Merkur nerado govori, rado i zaboravlja. Nakon pričljivog, društvenog, internet pričljivca Vodenjaka, malo tišine nam neće škoditi. Vrijeme je za glazbu i umjetnost. Sklada se, fotografira, slika, mašta, romantizira, idealizira, meditira, pomalo bježi od realnosti, u tišinu. Merkur u Ribama je artističan, kreativan, duhovan i katkad sklon muljanju. Ali ne zamjerite mu ovo zadnje jer u prvom redu dobro smulja sebi. Sve jest i ništa nije. Ribe.

Mars ovaj tjedan također napušta znak Škorpiona i hita u svjetskog putnika Strijelca. I sve bi bilo uredu, da ovo dvoje nije u kvadratu - Merkur u Ribama i Mars u Strijelcu. Strijelac filozofski nastrojen i otvoren, širokog srca i pogleda na život, može imati malo problema s depresivnom, tugaljivom Ribom sklonom da zaboravi i odluta... Princip vatre (Strijelac) i vode (Ribe) nakratko su sukobljeni, ali možda u dva najpitomija znaka.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vjerujte u Boga, ali zaključajte vrata!

Pa ako sada krećete na put, ne zaboravite putovnicu, provjerite još jednom termin leta, datum, navijte sat, zamolite i susjeda da vas probudi, osim ako i on ne zaspi, jer Merkur je i susjed. Merkuru u Ribama šišmišari noću i ima priličnih problema s jutarnjim buđenjem. Za sve nove pothvate vezane uz poduzetništvo, izdavaštvo, učitelje, pisce, filozofe, istraživače, sudstvo, vrijeme je dobro, i požurite jer Mars se vraća u Škorpiona, ima neki zadatak koji mora ponoviti.

Iako je Strijelac poznat po istini, njegova istina često zna biti ispaljena i bezosjećajna, s Merkurom u kvadratu može se dogoditi da nezaštićeni nasjednete na neku utopističko-oportunističku foru. Vjerujete u Boga, ali zaključavajte vrata!

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Jedan poziv mijenja sve

Svježina ovaj tjedan dolazi iz Venerinog cyber spacea, njen sekstil s Uranom donijet će dah svježine u ljubavne živote, ako ne i koji nagli zaokret ili iznenađenje. No znate shemu s Uranom i Vodenjakom - bez pretpostavljanja, dvostruko vodenjačko (Venera je u Vodenjaku, a Uran je vladar Vodenjaka) znači nepredviđeno i neočekivano. Kako bi Partibrejkersi rekli: "Jedan poziv mijenja sve…"

Mjesec se kreće od Škorpiona do Vodenjaka ovaj tjedan. Radi aspekt s Marsom, što znači da će duboko potisnute emocije i tenzije kod nekih eksplodirati. Želja za kontrolom poprilično je jaka, no lako je moguće ispaljivanje na živce, no na to smo u posljednje vrijeme već navikli. Vikend pripada Veneri i Vodenjaku, neko dobro druženje, uz glazbu, zašto ne!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije