Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Koketa i diplomat

Iako ova tranzicija Venere neće možda biti lijek za vaše ljubavne probleme, diplomacija i komunikacija su ovaj tjedan olakšani i čelična ruka u baršunastoj rukavici mogla bi izvojevati pozitivne ishode za ljubavne nevoljnike koji se ne razumiju ili ne razumiju svoje potrebe najbolje.

Ovo je kraljica koja odlično barata odnosima i vezama, katkad i s više njih istodobno. Nećemo je optužiti da je nevjerna ili varalica, jednostavno, ako je zadesi više izbora, neće moći tako brzo odlučiti. Neko vrijeme će vas s ovom ljepoticom biti više od dvoje!

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Solarna eklipsa - velika vijest tjedna

Ovaj tjedan Merkur ponovno (ove godine ponovno) postaje retrogradan. Ne treba posebno upozoravati na što sve trebate paziti za vrijeme njegove smušenosti. Komunikacija svih vrsta i oblika treba biti pod pojačanom pažnjom. Pazite što pišete, šaljete, potpisujete i kako sklapate dogovore, sve je podložno propustima i pogreškama

Velikom vijesti ovog tjedna svakako ćemo proglasiti solarnu eklipsu u znaku Djevice. Svaki mladi Mjesec donosi novi početak, ovaj početak će biti malo stresan i treba poštenski kao prava marljiva Djevica do njega doći radom i zalaganjem. I ne zaboravimo - promišljanjem!

Ključ razumijevanja ovog mladog Mjeseca vrti se oko osi Djevica - Ribe, gdje učimo biti na usluzi drugima. Djevica i Ribe su oni ljudi koji kada pitaju kako vam mogu pomoći to zaista i misle. Ako budete u mogućnosti ponuditi pomoć u pravom trenutku, molimo vas učinite to, jer dobre karme nikada previše. Zrelo ponašanje bit će nagrađeno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Odnosi na tapeti

Venera u znaku Vage je ustvari dekoraterka koja se uselila na nekoliko tjedana u ovaj znak kako bi uredila i pripremila za dolazak Jupitera koji uskoro nakon godine dana mijenja znak, temu i rasploženje. Odnosi su na tapeti sljedećih godinu dana, pripreme za svadbe možda, mnoštvo zabava i druženja.... Shvatili ste, via shopping i to brzo dok imamo Djevicu da racionalizira trošak! Vaga zna raspaliti kada je moda, kozmetika, ljepota u pitanju.

Post-it tjedna - Merkur je postao retro! Murphyjev zakon aktiviran!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije