Što trebate znati ako volite Djevicu?

Što trebate znati ako volite Djevicu?

Što trebate znati ako volite Djevicu?
  • Objavljeno: Utorak, 30.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Postoji nekoliko stvari koje morate znati ako ste u vezi s Djevicom. Treba malo više pažnje jer je vrlo često jako emocionalni. No, ovo je također partner kojeg ćete zasigurno pamtiti do kraja života.

Budite strpljivi

Djevica može biti vrlo strastvena po pitanju različitih stvari, dobrih i loših. Bit ćete svjedok svih uzbuđenja, frustracija i lošeg raspoloženja. Djevicom vlada Merkur, što znači da može vrlo brzo mijenjati raspoloženja. Nastavite biti strpljivi i slušajte sve što vam govori.

Saznajte kako zavesti Djevicu!

Naučite zavoljeti organizaciju

Ako niste pobornik dobre organizacije, morat ćete naučiti u njoj uživati. Djevice obožavaju organizaciju. Pronađite nešto u čemu uživate i počnite to organizirati do najsitnijih detalja. Nemojte se ljutiti ako vaš partner procijeni da sve radite krivo i odluči vam pomoći.

Pažljivo birajte riječi

Ako volite Djevicu, morate paziti na sve što kažete. Prepoznat će vaše raspoloženje puno prije nego li nešto kažete. Djevica ima jako dobro pamćenje i sjetit će se svega što ste rekli u posljednjih nekoliko mjeseci. Pripazite na sve što govorite i ne dopustite samome sebi da u afektu kažete stvari koje ne mislite.

Provjerite kako se Djevica slaže s ostalim znakovima!

Pokušajte biti malo više kao vaš partner

Ako ste zaljubljeni u Djevicu, ne bi bilo loše pokušati biti malo više poput partnera. Naime, njegova glavna želja je biti u stabilnom i sretnom odnosu. Prestanite tražiti razloge za svađu i potrudite se u taj odnos unositi mir i smirenost.

Nemojte ni pokušavati prevariti Djevicu

Ako je vaša veza monogamna od samog početka, nemojte ni pomišljati na prevaru. Djevica će osjetiti da nešto nije u redu po vašem glasu, pokretima, navikama i ponašanju.

Djevica ima izražen libido

Djevice su jako senzualne i imaju izražen libido. Tijekom vođenja ljubavi uključe sva osjetila (vid, sluh, dodir i miris).

Djevica ne radi ništa polovično

Djevice su perfekcionisti i potrošit će jako puno vremena da bi nešto dovršile. Djevica ništa neće odraditi polovično. Ako ste u vezi s Djevicom, naučite biti strpljivi jer ćete, u suprotnom, većinu vremena biti frustrirani.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Povremeno im treba izolacija

Djevice vole s vremena na vrijeme biti same. Na taj način se opuštaju i pripremaju na socijalizaciju. Ako volite Djevicu, svakako poštujte njenu potrebu za samoćom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije