Tjedni horoskop od 9. do 16. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 9. do 16. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 9. do 16. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Pazi što želiš...

Ako je mlad Mjesec u sjetvenom kalendaru razdoblje kada se sadi, ovo sjeme mladog Mjeseca u Škorpionu duboko gurnite u zemlju, duboko u sebe i duboko iz vas će isklijati. Škorpion je vlažan i plodan, strastven. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom mladom Mjesecu jasno izrecite svoju želju i budite spremni kroz bolno rađanje iznijeti je na svjetlo dana.

U srijedu 11. 11. u 18.47 zaželite želju i držite se stare poslovice - pazi što želiš da ti se želja ne bi ostvarila. Oprezno s ovim strastvenim žudnjama i ne zaboravite sveto trojstvo Škorpiona, posvećenost, odlučnost i prodornost. To je alat kojim se postiže uspjeh. Usmjerite se u ostvarenje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vaga i Lilit

Ne pristaje vrijeme Škorpiona svakome, pa oni koji vole lakše puteve neka zaplešu s Venerom u Vagi. Njoj je lako, lepršavo, rasplesano i nasmijano prirodno stanje. Čvrsta je svojim ulaskom u sjedište, sa Saturnom u sekstilu, ima razloga za optimizam, rekao bi Saturn.

Venera radi konjunkciju s Lilit pa se pričuvajte pasivne agresije, dame moje, čemu je Vaga u svoj svojoj finoći i te kako sklona. Samo to miroljubivo manifestira. Šarafi čeličnom rukavicom. Ne gori naglo i nekontrolirano kao Ovan. Njene metode su opće prihvatljive i postupne. Diplomacija.

Ako vas povuče Lilit, ta tamna strana ženske duše, bit će to iz vlastite nesigurnosti, neprihvaćanja partnera, prijateljice ili okoline, vlastite nepodobnosti. Ne ugnjetavajte i ne dajte se ugnjetavati.

Venera nekome donosi i sudbinski susret sve dok je blizu sjevernog Mjesečeva čvora koji tek što nije izašao iz Vage. Saturn je planet koja ima obilježja karme, sudbine. Pa tko zna, no potrudite se biti društveni i izlaziti ako želite iskoristiti ovaj aspekt, za svaki slučaj. Ili je sudba sudba pa makar bile skrivene u ormaru?

Vaga je ovisna o publici. Pljesak njezinoj dražesnosti nikada nije na odmet. Neće ga od vas prostački tražiti, ali.... metode su metode.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Srce veliko kao kuća. I puno

Krajem tjedna i Mars ulazi u Vagu, kojem je ovo pad, za razliku od Venere, pa će biti šaranja. Oprez s muškim zavodnicima nije na odmet, srce im je kao kuća veliko, puno vas stane u njega. I sve ćete biti voljene, ali ne jedine. Ne može se čovjek odlučiti. Nije mu zamjeriti. Pa je od trenuka njegova ulaska u Vagu još više na snazi, ali s vedre strane, druženja konačno počinju. Minglanje. Umjetnost, kazališta, druženja na javnim mjestima. Puno površnih ali korisnih poznanstva.

Merkur je i dalje u znaku Škorpiona i sve dok se ovdje nalazi nema površnosti, brbljavosti i verbalne suvišnosti. Ako vas netko oplete, znači da ste ili pretjerali ili ste mu stali na žulj.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije