Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Obratite pažnju na ono što se događa kada od drugih zahtijevate prihvaćanje i toleranciju, i to prije nego počnete prihvaćati i tolerirati sami sebe. Trenutno trebate biti u pokretu i biti svjesni da ćete puno postići ako budete što češće sudjelovali u društvenim događanjima.

Vaše poimanje prijateljstva se mijenja jer ste shvatili da ste jedina osoba od koje trebate tražiti odobravanje i prihvaćanje. Zapravo, osobe od kojih ste nekada tražili prihvaćanje sada vas trebaju puno više nego vi njih.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Broj 1 je usmjeren prema sebi. Sada je ključno da bolje shvatite sami sebe. Fokusirajte se na sebe, ali istovremeno ne zaboravite obraćati pozornost na druge. Ako ste dovoljno otvoreni da prihvatite ljude oko sebe točno onakvima kakvi jesu, vrlo brzo ćete moći vidjeti odraz sebe u njihovom ponašanju.

Obratite pažnju na posljedice tračanja, kritiziranja, negativnih riječi i poricanja stvarnosti. Nemojte sudjelovati u tračanju. Svaku informaciju prvo provjerite sami da biste mogli sa sigurnošću vjerovati u ono što drugi govore. Trebate znati da će vaš integritet biti narušen svaki put kada vjerujete u laži i neistine.

Prestanite se brinuti o onome što drugi govore. Razmišljajte o sebi. Broj 1 je usredotočen na promjene i u ovom mjesecu su one neizbježne. Nemojte se bojati vjerovati u svoje ideje i potrebe. Trebate imati realniji pristup i otvoreniju komunikaciju. Budite prijateljski nastrojeni jer ćete na taj način potaknuti dobro raspoloženje i prijateljsko ponašanje.

Trenutno imate priliku za stvaranje novog početka. Promijenite način na koji komunicirate. Popularni ste i vaša popularnost vam može dobro doći ako ju mudro iskoristite. Svaki dan izdvojite vrijeme za opuštanje, odmor i jednostavne užitke.

Bez obzira na ono što se događa oko vas, uvijek trebate tražiti male radosti u životu i njegovati ih. Dopustite sebi da se opustite i prestanete brinuti oko toga koji je sljedeći problem s kojim se trebate suočiti. Rješenja se nekada pojave sama od sebe. Ne gubite vrijeme žaleći za onime što ne možete odmah postići, ni za onime što ne možete kontrolirati. Usredotočite se na ono što možete učiniti kako biste poboljšali situaciju u kojoj se nalazite.

Tijekom cijele godine se u vama odvija borba između emocija i ega. Sada se morate usredotočiti na ravnotežu emocija i uma. Naučite vjerovati u sebe. Razvijajte svoju kreativnost i ostanite prijateljski raspoloženi prema svima.

Trenutno ste iznimno kreativni i neprestano razvijate nove ideje. Nastavite njegovati svoju maštu, intuiciju i inspiraciju. Potrudite se do kraja godine stvoriti nešto posebno, nešto što dolazi iz vašeg srca. To će vam se vratiti u obliku iskustva, priznanja i ljubavi. Obratite pažnju na svoj fizički izgled. Sada je pravo vrijeme za uvođenje promjena.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije