Veliki mjesečni horoskop za lipanj 2018.

Veliki mjesečni horoskop za lipanj 2018.

Veliki mjesečni horoskop za lipanj 2018.
  • Objavljeno: Petak, 01.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. lipnja 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizam i krive procjene mogu donijeti puno zbrke.

U ovom periodu značajan je i trigon između retrogradnog Jupitera i Neptuna, kao i kvadrat između Neptuna i Sunce – Merkur dvojca. Zbog ovakvog planetarnog sklopa mogli bi imati prevelika očekivanja i lako se zavarati. Nije loša stvar slijediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rješenja moraju staviti na prvo mjesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristit će u ovakvim okolnostima.

Do 14. lipnja Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimulira žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranosti. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.

U zadnjoj dekadi lipnja 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom. To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemir. Niz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. U ovom periodu izbjegavajte financijska nagađanja, trenutne pobude i šopinge samo zbog imidža. Pazite i kod internet transakcijama, zatim na stranicama za spojeve, internet veza i slično.

27. lipnja 2018. godine retrogradan Mars ulazi u Vodenjaka što znači da morate odgoditi sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte. Ovo je dobar period da se osvrnete iza sebe, proučite strategije i dovršite ono što ste prije započeli. Povoljan je period i za grupne projekte, udruge, prijateljstva i slično.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije