Veliki mjesečni horoskop za rujan 2018.

Veliki mjesečni horoskop za rujan 2018.

Veliki mjesečni horoskop za rujan 2018.
  • Objavljeno: Subota, 01.09.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav i veze

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tijekom rujna 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti.

Kroz kuću ljubavi Ovna 5. rujna prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenut će se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da pristupite nekome tko vam se sviđa i da kažete što osjećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i vjerujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namjerama koje imate.

Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. rujna, a to je kuća osjećaja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli bi osjetiti snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom bit će jača.

Sredinom rujna imat ćete dojam da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajprije zbog ljubomore, posesivnosti, nepovjerenja i želje za dominacijom.

Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. rujna, uz pratnju Sunca, 23. rujna, što znači da će se situacija stabilizirati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, te opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imat ćete sreće u ˝lovu˝.

Posao i novac

Rujan 2018. godine je mjesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dvije dekade mjeseca su obećavajuće. Donosit ćete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva s kojima raspolažete koristit ćete mudrije i postići ćete veću učinkovitost, inspirirat ćete okolinu i istaknuti se tako u poslovnom i društvenom životu.

Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkura (u Djevici, u periodu od 6. do 22. rujna). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno – profesionalnog ugleda, do 11. rujna. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. rujna.

Vrijeme je da pokrenete one najambicioznije planove i da djelujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazat će vam se puno novih prilika. Savršeno je vrijeme za razvoj vlastitog posla i dobivanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tijekom rujna 2018. godine. Izražavat ćete se s lakoćom i znat ćete što treba i kada reći. Briljirat ćete u pregovorima! Doradite zamolbe i šaljite ih na što više mjesta. Na razgovore krenite bez oklijevanja i pregovarajte o uvjetima. Nakon 11. rujna savjetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Zdravlje i moral

Ovaj mjesec ćete se bolje osjećati nego prethodnih mjeseci. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za reorganizaciju u privatnom životu, ali nemojte se iscrpljivati, jer se puno toga događa u vašem profesionalnom životu.

Uspjeh uvelike ovisi o odmoru, zdravom tijelu, bistrom umu i dobroj organizaciji.

Savjet

Nemojte trošiti na luksuzne predmete i riješite dugove!

Nepromišljen potez pojesti će značajnu svotu novca, možda čak i novac koji bi mogli dobiti na dar.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije