Što trebate znati ako volite Ribe?

Što trebate znati ako volite Ribe?

Što trebate znati ako volite Ribe?
  • Objavljeno: Petak, 04.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Biti u vezi s Ribama neće biti lako, ali će vrijediti truda. Ribe su maštovite, emotivne i ponekad tajanstvene. Vrlo često žive u nekom svom svijetu, ali im to pomaže u zadržavanju razigranog dječjeg duha. Ako volite Ribe, svakako se morate pripremiti na to da su one nježna stvorenja s velikim srcem.

Potrebna im je velika doza ljubavi i pažnje

Neće vas to direktno tražiti, ali će za time žuditi. One uglavnom daju puno više nego što primaju, žude za velikom dozom pažnje i nježnosti. Ako ste u vezi s Ribama, pripremite se na to da ćete ih neprestano morati iznova osvajati. Romantičari su i morate naučiti kako zadovoljiti njihova očekivanja.

Saznajte kako zavesti Ribe!

Kreativne su

Uživaju u aktivnostima kao što su pisanje, crtanje i slikanje. U većini slučajeva nemaju uobičajeni tip posla, već se odluče za posao koji im dopušta kreativno i originalno izražavanje. Voljeti Ribe znači prihvaćati ih i razumjeti njihovu potrebu za kreativnih izražavanjem.

Vjerne su

Ribe vas vrlo vjerojatno neće prevariti. One su vjerne i predane. Uživaju u ozbiljnim i dugim vezama. Ako ste u vezi s Ribama, možete očekivati potpunu vjernost i predanost.

Vole romantiku i strast

Ako ste u vezi s Ribama, onda se pripremite na to da ćete ih s vremena na vrijeme morati iznova osvajati. Neće vam reći da žude za strašću pa ćete morati čitati između redaka. Nije vam potrebno puno da Ribe budu sretne. Jednostavna večera uz svijeće, buket ruža ili lijepa ljubavna poruka je sve što će vam biti potrebno.

Provjerite kako se Ribe slažu s ostalim horoskopskim znakovima!

Vole dubokoumne razgovore

Ako ste u vezi s Ribama pripremite se na to da ćete često voditi dubokoumne razgovore o teškim temama. Ribe vole razgovarati o svemu što je neobično i nejasno. Naravno, njima ne smetaju razgovori o beznačajnim temama, a li dubokoumni razgovori ih stimuliraju, a intelektualne teme vraćaju strast u odnos.

Velikodušne su

Ribe će vam dati sve što imaju, čak i onda kada je to jako malo. Učinit će sve kako biste ostali sretni. Njima nije problem žrtvovati se i napraviti kompromis kako bi obje strane bile zadovoljne. Vratite istom mjerom i pokažite im ljubav i poštovanje.

Češće žive unutar mašte nego u stvarnosti

Ribe vrlo često možete uhvatiti kako gledaju u prazno. Predstavnici ovog znaka vole sanjariti. Ne mogu si pomoći, to je dio njihove osobnosti. Voljeti Ribe znači prihvatiti sve što je unutar njihove glave.

Vole opuštajuće večeri više od izlazaka

Ribe vole provoditi vrijeme opuštajući se i uživajući u udobnosti vlastitog doma. Radije će pripremiti ukusnu večeru, maziti se i gledati televizor nego izaći van u gužvu. Imaju uzak krug prijatelja i s njima će se radije družiti nasamo nego na bučnom javnom mjestu.

Vole biti same

Iako vole pažnju, Ribe vole provoditi vrijeme u samoći. Ubrzani tempo im ne sjeda baš najbolje pa se u ravnotežu vraćaju izdvajajući vrijeme samo za sebe. To im omogućava oslobađanje od negativne energije kojom su ih napunili drugi ljudi. Dajte im prostora, ali istovremeno budite pažljivi. Ribe u svakom trenutku moraju znati da vam je stalo i da ćete ih čekati dok se vraćaju u ravnotežu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Srce nose na dlanu

Ribe imaju veliko srce i lako ih je povrijediti. Ako vas ne vole, dat će vam to do znanja. Ribe u svoj svijet ne puštaju bilo koga i jako teško poklanjaju svoje povjerenje. Potrebno ih je uvjeravati da ih nećete povrijediti i poigrati se njima pa se pobrinite da znaju vaše prave namjere i osjećaje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije