Zdravlje po horoskopu za mjesec siječanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec siječanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec siječanj
  • Objavljeno: Subota, 01.01.2011.
  • Broj pregleda: 1.097
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan


Prva polovica siječnja 2011. mogla bi biti obilježena malim problemima vezanim uz nervozu, anksioznost i sklonost ekscesima. Treći tjedan siječnja će biti vrlo prikladan za liječničke preglede, ispitivanja i testiranja.

Stres će se smanjiti u drugom dijelu siječnja, a u posljednjoj dekadi bit ćete u svom najboljem izdanju. Ako to još niste učinili, sada možete pokušati odustati od štetnih navika. Definirajte svoje ciljeve jer vas ambicija može odvesti daleko.

Bik

Iako se ne možete žaliti na nedostatak energije, pitanje zdravlja neće biti tako bezbrižno. Uz Saturn u vašem domu bolesti u 2011. i 2012. godini, stalno trebate biti na oprezu kada je tijelo u pitanju. I sada, dok je Venera u manje sretnoj situaciji, trebate udvostručiti vašu pažnju.

Moguće nevolje će doći zbog loše higijene. Ako jedete lakšu hranu, vježbate i odmarate više i ne izlažete se rizicima, nemate se čega bojati.

Blizanci

Nećete biti u najboljoj formi, ali ćete se postupno oporaviti. Nakon što prođe sredina siječnja bit ćete jači, a u posljednjem tjednu vratit će vam se snaga i optimizam.

Do tada ćete se ipak morati nositi sa stresom, depresivnim stanjima ili brigama. Mogli bi si bolje organizirati život i više se družiti s prijateljima da vas oraspolože.

Rak

Bit ćete u boljoj fizičkoj formi. Siječanj će biti povoljan za kozmetičke tretmane i njegu tijela.

Stres će trajati cijeli mjesec, što će se odraziti na vašem tijelu. Najočitiji simptom će biti tendencija da više jedete slatkiše ili druge delicije, kako bi se smirili. U tom slučaju morat ćete uložiti dodatni napor u vježbanje ili smanjiti unos hrane.

Budite oprezni u odnosima s ljudima! Čak i pomrčina Sunca šalje upozorenje o tome.

Lav

Ako niste baš mladi ili savršeno zdravi, bolje je biti oprezan u ovom razdoblju koje će biti rizično.

Stare bolesti će se vratiti ili će postati imune na liječenje, a zbog lošeg stanja organizma mogu se pojaviti nove. Ili ćete jednostavno imati razdoblja u kojima će kontakti s liječnicima i bolnicama biti češći ili značajniji.

Čak i ako vam se čini da ste u dobroj formi, budite oprezni, jer će ravnoteža biti krhka!

Djevica

Bit ćete u odličnoj formi u prvom dijelu siječnja 2011. Energija će se prelijevati i bolje ju je što više iskoristiti na tjelesnu aktivnost.

U drugom dijelu siječnja 2011. bit će nekih rizika od infekcije, upale ili ozljeda uzrokovanih žurbom ili nesmotrenošću.

Međutim, u drugom dijelu mjeseca imat ćete veću učinkovitost u rješavanju medicinskih problema, pa je bolje probati ih riješiti tada.

Vaga

Još uvijek koristite značajne kapacitete za rad i čini se kako imate pozitivan stav. Ali morate se nositi s vrlo visokim zahtjevima, i Saturnom koji se nalazi u znaku Vage, a nije baš vaš prijatelj.

Vodite brigu o sebi, zaštitite sebe i obavite rutinske preglede koje odgađate, jer biste mogli biti suočeni s nekoliko zdravstvenih izazova.

Možda biste trebali provesti više vremena kod kuće i provjeriti što još treba učiniti oko kuće i unutar obitelji.

Škorpion

Imati ćete koristi od velike mentalne snage i izvanrednu sposobnost za koncentraciju. To su kvalitete s kojima ste rođeni, ali su sad na vrhuncu.

Prema tome, možete probati poboljšati stvari koristeći autosugestiju, različite tehnike opuštanja ili pronaći neke korisne medicinske informacije.

Još uvijek trebate biti oprezni prilikom vožnje i rukovanja opasnim predmetima!

Strijelac

S Venerom u Strijelcu, bit ćete veselo i optimistično raspoloženi, izgledati bolje i osjećati se u formi. No, Venera može stvari učiniti malo previše ležernim i staviti naglasak na vlastite užitke i hirove.

Siječanj će biti odličan za njegu i ljepotu. Budite oprezni da se ne bi iznenadili sa nekoliko dodatnih kilograma u par tjedana!

Jarac

Imat ćete puno snage, psihičko zdravlje će biti dobro, ali morat ćete se nositi s jako puno stresa.

Važno je uvijek imati na umu da je vaše tijelo najdragocjeniji instrument, i za očekivane rezultate, treba dobro održavanje. Dakle, sami rezervirajte rutinski liječnički pregled!

Vodenjak

Siječanj nije razdoblje za igranje sa zdravljem. Vaše tijelo je oslabljeno, a bolesti vas mogu uhvatiti na prepad kada to najmanje očekujete.

Čuvajte se prva dva tjedna, između 1. i 15. siječnja! Pokušajte se držati podalje od onečišćenja, infekcija, trovanja, nesreća ili povratka neke starije bolesti. Ipak, uspjet ćete se oporaviti zadnji tjedan u mjesecu.

Ribe

Imat ćete energije i bit ćete u dobroj formi, pogotovo u prva dva tjedna siječnja 2011. Treći tjedan može donijeti pad morala i sklonost nezgodama, infekcijama i upalama. Izbjegavajte nepotrebne rizike, ekscese i bilo koje druge faktore koji mogu oštetiti rad vašeg tijela.

Budite oprezni kod konzumacije kave, alkohola, cigareta, loše hrane, ili drugih tvari koje mogu izazvati trovanje!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije