Veliki godišnji horoskop za 2011.

Veliki godišnji horoskop za 2011.

Veliki godišnji horoskop za 2011.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.12.2010.
  • Broj pregleda: 13.555
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Je li vas sreća iznevjerila u posljednjih nekoliko godina? Sada napokon možete lakše disati! Godina 2011. se otvara s velikim praskom. Na sam 1. siječnja, Jupiter, planet dobre sreće, sjedinjuje se s Uranom, planetom sreće, u Ribama, i oba su ugodno povezana s Mjesecom i Venerom. To ukazuje na olakšanje od briga koje se tiču kreativnosti, prijateljstva i romantike.

Ali, to neće stati samo na tome. Sunce se sjedinjuje sa Saturnom i Marsom u znaku Jarca, u kombinaciji s Mjesecom i Venerom tako da bi se karijera i problemi s novcem trebali početi poboljšavati. Okolnosti neće biti savršene, ali bi trebale biti bolje.

Jeste li Ovan, Lav ili Strijelac? To su vatreni znakovi. Uz Merkur u Strijelcu na početku 2011., vaš um će biti oštriji nego inače, pa će se i znatiželja povećati. Možda ćete odlučiti naučiti novu vještinu ili započeti s nečim što vas oduvijek fascinira. Prisutnost Neptuna u znaku Vodenjaka može značiti veći interes za duhovno, tako da bi mogli duboko zaći u nepoznato. Ali nećete zaboraviti svjetovne interese. Želite napredovati na ovom svijetu kao i u ostalim područjima.

Budući da se svjetsko gospodarstvo počelo oporavljati, zemljani znakovi - Bik, Djevica, Jarac - se koncentriraju na dovođenje financija u red, i stvaraju višu razinu sigurnosti za sebe. Ako je Sunce u jednom od zemljanih znakova, možda ćete htjeti raditi koliko god je moguće kako bi povećali ušteđevinu i sigurnost radnog mjesta. Međutim, također trebate brinuti o sebi i dopustiti si uživanje u slobodnom vremenu.

Za Blizance, Vage i Vodenjake, zračne znakove, također je dobro da iskoriste prevrate u svjetskoj ekonomiji. Možda ćete društveni život staviti u mirovanje kako bi obnovili svoj bankovni račun, ali nemojte odustati u potpunosti od zabavnije strane života. Saznajte sve o drugim ljudima, a to ne znači samo o kolegama. Družite se i sklapajte nova prijateljstva. Prisutnost Neptuna u Vodenjaku pokazuje da ćete provesti više vremena ispunjavajući duhovne ciljeve, a i upoznat ćete neke zanimljive ljude na tom putu.

Vodeni znakovi - Rak, Škorpion, Ribe - ovo je možda najbolja godina od svih! Dana 1. siječnja, Rak će biti na vrhuncu, što znači poboljšanje okolnosti. Škorpion se može pohvaliti sjedinjenjem Mjeseca i Venere, koji će raditi na romantici i prijateljstvu. I na kraju, sjedinjenje Jupitera i Urana u Ribama donosi radost, sreću, te napredovanje u umjetnosti. Jedini problem može biti zabrinutost da je sreća samo san. Ali, uvjerit ćete se da je ona vrlo, vrlo stvarna. Dakle, uživajte!

Pripadnici svih znakova trebali bi sastaviti popis ciljeva za 2011. godinu i planirati kako ih najbolje ostvariti. Planete su tu za vas, u boljoj formi nego ikada prije. Sve što trebate učiniti je izvući najviše iz svojih mogućnosti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije