Zdravlje po horoskopu za veljaču

Zdravlje po horoskopu za veljaču

Zdravlje po horoskopu za veljaču
  • Objavljeno: Utorak, 01.02.2011.
  • Broj pregleda: 993
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Bit ćete u odličnoj formi! Jupiter se od nedavno nalazi u Ovnu, pa će vam posuditi optimizam, entuzijazam i energiju.

Bit ćete dobro, sve će vam biti lakše za obaviti. Imat ćete smisao za humor i ljubav prema životu.

Jupiter također ima loše strane, sklon je pretjerivanju, a ponekad možete osjetiti malo previše samopouzdanja, što može dovesti do preuzimanja nepotrebnog rizika.

Bik

Bit ćete vitalniji, a i moral će vam skočiti. Međutim, čak i ako se osjećate bolje, to ne znači da biste trebali zanemariti svoje zdravlje. Saturn će pokušati otežati ovaj mjesec.

Važno e naučiti kako odrediti prioritete i dobiti dovoljno odmora i njege. Nemojte izbjegavati liječnika i učinite ono što vam on kaže!

Budite oprezni prilikom putovanja u drugom tjednu veljače!

Blizanci

Fizički ćete biti jako dobro, možemo čak govoriti o najvišoj razini energije i dinamike između 4. i 21. veljače, kada se Merkur i Mars udružuju kako bi vam pružili podršku.

No, tu će biti sklonost živciranju i nećete biti u najboljem psihičkom stanju. To nije nužno ozbiljno, ali ćete brinuti o svemu, a to vam neće donijeti ništa dobro.

Lijek? Povjerite se prijateljima i dopustite im da vas okruže pozivnom energijom.

Rak

Veljača će biti prilično napeta, izazovna na fizičkoj i mentalnoj razini. Ima nade i entuzijazma, ali i velikog pritisaka, borbe i brige.

Vi ćete biti jaki, nositi se sa svime prilično dobro, ali i jako umorni. Bilo bi dobro da se više odmarate i obogatite prehranu s više vitamina i minerala.

Nemojte pretjerivati s kavom, alkoholom i cigaretama!

Lav

Bit ćete dobro otporni na viroze, ali ćete se morati nositi s puno obaveza i zadataka. Nemojte biti agresivni!

Izloženost stresu će biti velika, uz to, suočit ćete se s velikim rizikom od ozljeda (opekline, groznica, upale, infekcije) zbog žurbe ili nesmotrenosti. Početak veljače također može donijeti opasnost od trovanja hranom.

Izbjegavajte slatkiše i stimulanse, pijte puno tekućine, jedite svježu i zdravu hranu.

Djevica

Veljača će biti prepuna stresa i obaveza, posebno prva dva tjedna. Zbog previše rada, vaše tijelo može oslabiti i možda uhvatiti prehladu, dobiti infekciju, upalu, čak i akutne bolesti.

Tu je i rizik od nesreća na radnom mjestu ili prilikom rukovanja alatima ili instrumentima, vjerojatno zbog žurbe i nepažnje.

Bolje bi bilo da se usredotočite na dovoljno odmora i planiranje, tako da ne budete pod pritiskom vremena.

Vaga

Bit ćete u vidno boljoj formi nego posljednjih nekoliko mjeseci. Bit ćete vrlo energični i idealno bi bilo da svoju aktivnost pretočite u neki hobi (fitness, ples, sport).

Osjećat ćete se dobro i ništa vam neće biti teško. Ako ste zanemarili svoje osobne potrebe, sada je pravo vrijeme da se posvetite sebi.


Ako imate povjerenja u svoj šarm i moć zavođenja, dobit ćete sve što želite.

Škorpion

Bit ćete puni energije i želje za radom, a vaše tijelo će imati sposobnost da obnovi te kapacitete.

Veljača će biti povoljna za medicinska istraživanja, liječenje, odnose s liječnicima i bolnicama. Sada je pravo vrijeme za uspješno liječenje bolesti.

Astralna konfiguracija će koristiti tijelu. Čuvajte se ekscesa koji vam mogu naškoditi, pogotovo ako imate problema.

Strijelac

Bit ćete u zadovoljavajućoj formi koja će postati sve bolja i bolja. Najbolje ćete se osjećati u posljednjem tjednu veljače kada će vaše sposobnosti biti na vrhuncu.

Ovo je dobar period za sport, fitness i druge vrste tjelesne aktivnosti.

Zbog stresa i napetosti bilo bi dobro da se odlučite za neke vitaminske dodatke prehrani, spavate više i prakticirate vježbe za mentalno opuštanje.

Jarac

Resursi koje vaše tijelo treba će biti prilično slabi u veljači, stoga ih koristite mudro.

Čak i ako se ponekad osjećate vrlo energično, to stanje neće trajati, i vrlo brzo ćete opet biti iscrpljeni. Nepažljivo ponašanje i žurba pridonijet će sklonosti prema prehladi, infekcijama, upalama ili nesrećama.

Raspoloženje će vam biti na prosječnoj razini, ali krajem veljače slijedi poboljšanje.

Vodenjak

Bit ćete prepuni energije i optimizma. Osjećat ćete se odlično i biti u stanju učiniti sve što zamislite. Međutim, ponekad malo previše hrabrosti i impulzivnosti može raditi protiv vas, stoga malo usporite.

Ako ne želite imati problema, izbjegavajte rizične i potencijalno opasne situacije. Vozite pažljivo, rukujte vrućim, oštrim i eksplozivnim predmetima oprezno!

Ribe

Usporavanje ritma dolazi kao nešto prirodno u veljači, barem u prva dva tjedna. Iskoristite ovaj mjesec kako bi pažljivo isplanirali sve što morate učiniti u ožujku.

Izbjegavajte pretjerivanje, odmarajte što više možete. Uzmite vitamine i dodatke koji stimuliraju imunološki sustav, a izbjegavajte ljude koji su bolesni kako se ne bi zarazili. Meditirajte.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije