Alternativne metode mršavljenja

Alternativne metode mršavljenja

Alternativne metode mršavljenja
  • Objavljeno: Nedjelja, 24.07.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Oni koji su pokušali i testirali mnoštvo dijeta, kao i planova tjelovježbe, a još uvijek nisu postigli svoje ciljeve što se tiče gubitka težine mogli bi pronaći nove metode mršavljenja. Alternativne metode za skidanje kilograma popularne su u cijelom svijetu i ljudi u njih imaju veliko povjerenje. Ovi drevni tretmani za gubitak kilograma možda su upravo ono što vam treba.

Alternativne metode opuštanja i, u ovom slučaju, gubitka težine, izazivaju razne kontraverze jer neki ne mogu vjerovati da je moguće izgubiti težinu ako nema teškog rada i znojenja. Akupunktura, kao i masaža samo su neke od glavnih metoda najpopularnijih alternativnih načina za mršavljenje. One ciljaju na specifične dijelove našeg tijela koji mogu utjecati na gubitak kilograma i kontrolu tjelesne težine. Oni koji su bili razočarani neučinkovitošću brzih dijeta, kao i programima fitness centara koji nisu dali rezultata, mogu biti zainteresirani za glavne prednosti sličnih tretmana.

Reiki

Pravilno funkcioniranje i zdravlje uma i tijela je glavni princip reikija. Ova alternativna metoda će eliminirati sve toksične emocije iz tijela i na taj način vratiti fizičko i duhovno zdravlje. Energija je ključna riječ kada je u pitanju reiki, pa je sve što morate učiniti, leći na madrac.

U međuvremenu će terapeut staviti ruke na kritične dijelove koji se moraju liječiti. Njegova pozitivna energija će se proširiti po cijelom tijelu i osigurati proces ozdravljenja. Oslobađanje od stresa će dovesti do pravilnog rada metabolizma.

Akupunktura

Akupunktura je korištena u prošlosti kao jedan od alternativnih metoda za neutraliziranje svih problema koji bi mogli uništiti zdravlje. Malene igle kada su postavljene u određena područja uništavaju različite blokade koje bi mogle usporiti strujanje energije kroz cijelo tijelo.
Usvajanje načela holističkog liječenja cijelog tijela i hvatanje u koštac s protokom energije nužno je kako bi se zajamčilo pravilno funkcioniranje metabolizma i drugih važnih tjelesnih funkcija koje igraju bitnu ulogu u debljanju i gubitku kilograma.

Hipnoza

Kao jedan od tretmana o kojemu se najviše raspravlja, hipnoza će biti u mogućnosti pomoći kod gubitka kilograma. Ovaj tretman će unijeti radikalne promjene kada je riječ o apetitu i prehrambenim navikama. Imat ćete priliku usvojiti potpuno novi režim prehrane s obzirom na promjene koje će se dogoditi u vašem razmišljanju. Naviknut ćete se na konzumiranje zdravih namirnica i kontrolirat ćete čežnju za hranom.

Refleksologija

Naša stopala su izravan put do različitih organa. Masaža stopala se od davnina koristi za liječenje bolesti, raznih upala i infekcija koje bi mogle naštetiti našem organizmu. Terapeut cilja na organe i funkcije koje doprinose mršavljenju. Na metabolizam se može lako utjecati kroz hormonske žlijezde koje će zadržati naš apetit na odgovarajućoj razini.

Meditacija

Meditacija se koristi i za gubitak težine, kao i za eliminaciju svih negativnih misli iz našeg uma jer stres usporava metabolizam i sabotira naša nastojanja da izgubimo kilograme.

Razne slavne osobe meditaciju i jogu odbiru kako bi očuvale svoju besprijekornu liniju i zdravstveno stanje. Stres može biti vaš najveći neprijatelj kad je posrijedi gubitak težine. Važno je da se naučite opustiti i izbacite negativnu energiju iz sebe kako bi oslobodili put pozitivnim promjenama u svom životu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije